4,3
Orman Çetesi hakkında görüşlerin ?
31 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Buz Devrinden sonraki en güzel animasyon filmlerinden birisi bence!10/10
4 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu animAsyonda oldukça keyifliydi.bence daha çok animasyon yapsınlar eğlenceli oluyo:)
15 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
gerçekten süper bi animasyondu.çok başarılı ayrıca konu olarakta çok eğlenceli.hayvanlar çok sevimliydi ve seslendirmede çok iyiydi(özellikle Steve Carell)Mutlaka izleyin kaçırmayın!!!her yaşa uygun bence
19 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle harikaydı gülmekten yarıldım sinema salonu inledi :) film de ince espiriler de vardı çok beğendim...
7 Eylül 2006 tarihinde eklendi
insanda aburu cubur yeme alışkanlığını tetikliyen,tatlı bir animasyon.tercihinizi orjinal dilinden kullanırsanız : bruce willis,steve carrell,avril lavigne gibi yıldızları duyacaksınız :)
24 Aralık 2006 tarihinde eklendi
girerkne bu kadar guzel olucagini beklememistim harika bi anımasyon herkes izlemeli..
8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle harika bi animasyon izlediğimin en iyisi diyebilirim seslendirmeler harikanın ötesinde ama evet büyüklere göre olmayabilir ama yinede süpeeerrr...10/10
25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bence harika bir filmdi. gerçekten teknoloji çağında yaşıyoruz ve bu teknolojinin en iyi örneklerinden biri çok iyi yapılmış animasyonlar. en iyi animasyon filmlerinden biri bence. benim için 2 tane harika animasyon filmi var; 1- Orman Çetesi 2- İnanılmaz Aile
6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çok eğlenceli bir animasyon filmdi, her kesimin izleyeceği tipten, iyi vakit geçirmek isteyenlere tavsiye edilir...9/10
13 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Süper bir film!ben kesinlikler herkese (yaş grubu ne olursa olsun)tavsiye ederim(;
böle şirin ve eğlenceli filmlerin sık sık yapılması lazım..
23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli bir filmdi.Animasyonlar gerçekten başarılı.Espriler güzeldi :)
30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
çok güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllll
3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Sırf sincap için 10da10 veriyorum ha :D
6 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Bence çok güzel bi animasyon filmi. Hafta sonu iyi vakit geçirmek istiyosanız tercihinizi bu filmden yana kullanmalısınız.
15 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
allahım ya =D gülmekten ölecektim filmde. sincaba da bayıldım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =D =D