renkli eğlenceli hayali tek kelimeyle güzel bi filmdi insanın içinde bir sevinç oluşuyo keşke bizimde böyle bir öğretmenimiz olsa diyor insan süper bir aile filmi 10/9.9 :D:D şaka şaka 10/10
ya filmi izlerken çok seviyorsunuz, bitince de sevginiz devam ediyor ama aradan bir ay geçiyor aklınıza gelinc eben bu filmde ne buldum bu kadar da sevdim diyorsunuz.sonra bir daha izliyorsunuz , bir daha çok seviyorsunuz ve bu kez ne bulduğunuzu da anlıyorsunuz.
bence çok güzel , çok tadında , çok hafif bir film.müzikleri de çok güzel , jack black de mükemmel oynuyor.10 kere izlesem bıkmam
çok güzel bi filmdi hele benim gibi metaler olan arkadaşlar izlerse anlarlar herçi genelde rock üzerine ama olsun çok keyifli bir filmdi herkes izlesin tek rockçılar değil,çocuklarda gerçekten çalıyosa eğer süper çalıyolar valla.
Jack Black çok iyi bir oyuncu.Şunu söyleyebirim oynadığı filmlerin arasında en iyi perfonmas gösterdigi ve eglendirdigi film bu,kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.Hele rock sevenler çok begenecektir.
...son yılların parlayan komedi oyuncularından (ABD'de ilgi görüyor ama bizim burada büyük bir hayran kitlesi edineceğini sanmıyorum) Jack Black'in başından sonuna tek kişilik bir şova soyunduğu, bildik formüllerle kotarılmış, keyifle izlenen ancak seyircisine pek bir şey veremeyen bir eğlencelik. Bu arada 'School of Rock'ın minik veletleri de Black'ten aşağı kalmıyorlar doğrusu...(5/10)
çok eğlenceliydi. jack Black harika performansıyla etkiliyor.Orange County'deki performansı da çok iyiydi... Filmdeki küçük oyuncuları da unutmamak gerek.Özellikle Joey Gaydos'u...