Alien Predator’e Karşı
    Alien Predator’e Karşı hakkında görüşlerin ?

teomansonmez
    teomansonmez

11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Son dönemlerin en popüler birkaç video oyunundan biri olan Alien & Predator'ün bir sinemaya uyarlaması.Aynı zamanda da iki efsanevi uzaylı yaratık filminin bir araya olduğu bir yapım bu film.Daha öceleri Mortol Kombat,Resident Evil gibi yine oyun uyarlamalarıyla ünlenen Yönetmen-Senarist Paul W.S. Anderson'ın da en iyi filmidir Alien Predator'e karşı.Özellikle yaratıkların maket tasarımları,makyajları,kostümleri çok iyi.Özel efektler içinde aynı şey geçerli.Gayet iyi bir konuyla karşımıza çıkan film, beklediğimizin karşılığını pekala veriyor.Diğer Alien serileriyle de bir parelellik kurulmaya çalışıldığını görüyoruz.Aliens ve Alien 3'ün sonunda robot olarak tanıdığımız Charles Bishop'un kendisiyle karşılaşıyoruz bu filmde.Hatta onun şirketin patronu olduğunu öğreniyoruz.Bu da başarılı bir şekilde kılıfına uydurulmuş doğrusu.Alien &Predator iyi çekimleri ve iyi sahneleriyle kısa süresine rağmen son derece iyi bir film.
    "Düşmanımın düşmanı benim dostumdur."
    si-ar
    si-ar

24 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    bu kadar nasıl yüksek not alır hayret jason & freedy tarzı bir film çok basit ve yavan sadece efektlerle film olmuyor azıcık mantık lazım bu sadece ticari kaygıyla yapılmıs iki film irleştirelim yeni birşey olsun tarzı olmuş hiç begenmedim
    blackinman
    blackinman

24 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    bence gayet iyiydi... iki korku-gerilim filmi karakterinin aynı kareyi paylaşmasını görmek çok güzeldi...
    mumy32
    mumy32

29 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    serinin 3 filmi gerçekten pramitte geçmesi güzel ama insan ilkini arıyor ayrıca kız ile işbirliği etmesi de çok güzel pradatorun 4. filmini merakla bekliyorum
    mehmeterhanucarr
    mehmeterhanucarr

7 Mart 2007 tarihinde eklendi
    süper fantastik bir film
    karizmatik062915
    karizmatik062915

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    baya korkunç bi film ve gizemli ellerine sağlık yapanların
    doom3-ms
    doom3-ms

22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    kendi halinde bi film. ne çok iyi ne çok kötü.
    Yenisininde fazla gelişme kaydedeceğini sanmıyorum...
    onurkara320
    onurkara320

10 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    mükemmel bir film bence.herkesin izlemesini tavsiye ederim.filmdeki alien ve predator'un karşılıklı yaptıkları dövüş sahneleri izlenmeye değer.
    ronaldo-mysta
    ronaldo-mysta

20 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    bence şahane bi filmdi
    Frank-Serpico
    Frank-Serpico

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    fena degıldı ıyıdı ya efekler felan gayet hostu sarkan noktalarıda wardı waw dedıgınız yerlerıde ızleyın derım
    gundogdukaan
    gundogdukaan

29 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Orta karar bir film. Çok beğenmedim
    ogecoker
    ogecoker

21 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    bir alien ve predator fanı olarak filmin hiçbir yönünün diğer filmlere uymadığını rahatlıkla söyleyebilirim.hele o devasa boyuttaki ana alien için hiç bir şey diyemiyorum. sadece Bishop'u orada görmek hoş oldu.Ancak oyunundan sonra büyük beklentiler içinde olduğumuz film tam bir kabus.
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

18 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Alien ve Predator serisinin hayranları bile izlemese olur.O kadar sıradan ve ticari bir film.İzlemek isteyenler de acele etmesin, zaten televizyon yarın bir gün verir. 5/10
    acungio
    acungio

15 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar şunu açıklıkla söyleyebilirim ki;
    bu filme para veripte almazdım..bırak almayı elimde olsa bile izlemezdim...Ama izledim ve filmi gayet güzeL buldum...Karmaşık kurgusuna rağmen iyiydi..Tavsiye ederim..
    odinhan
    odinhan

30 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    Tarzının izlenmeye değer filmlerinden,çok süper olduğu söylenemesede Bilim kurgu sevenler için vasatın biraz üzerinde bir film...