Son Samuray
    Son Samuray hakkında görüşlerin ?

beck31
    beck31

5 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    kesinlikle izlenmesi gereken ne kadar klasik bir film gibi gozuksede ozunde bir cok seyi barindirdigini dusundugum, tom cruise nin dublor kullanmadan basarili bir oyunculuk sergiledigi guzel bir film
    mrs-durden
    mrs-durden

5 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    oldukça etkileyici bir film.
    kuthmatar
    kuthmatar

19 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Amerikalı işe yaramaz bir general kalkıp Japonya ya gider samuray olur. Bir Amerikan askeri bir sürü samurayı nasıl kesip biçebilir. Filmin başında böyle masallara yaraşır bir olay görebilirsiniz. Ne cüretle bu adam samuray olur? Bu kadar basit bir şey midir samuray olmak. Hem de öyle bir samuray olurki, samurayların başının yanında saf durur. Eh, Amerikalı bu. En iyi samuray olması için sadece samuray olmayı istemesi yeter. İmparatora bağlılık yemini eder. Ve seyircinin içini bir sıcaklık kaplar. Japon hükümdara bağlılık yemini eden vatan haini Amerikalıya sempati duyar seyirci. Böylece bir seyirci sömürüsü olayına daha tanık oluruz. Bu ne kendini beğenmişliktir, kimse bunu düşünmez. Bir Amerikalı bir Japon kadar iyi dövüşemez. Filmin başında samurayları kesip biçmesi, tereciye tere satmaktır. Japonların genlerinde kayıtlıdır kılıç kullanmak. Böyle bir şey kabul edilemez. Hiç sevmediğim sinema olaylarından biridir bu film. Rezalet.
    Eren-Emrah
    Eren-Emrah

13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Etkileyici. . .
    beckham997
    beckham997

1 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    süper bir film... tom cruise süper oynamış... ve watanabe de öyle... filmde samurayların onurlu yok olmama mücadelesini izlerken bir an onların yerine kendimizi koydum...:D 9/10
    sezimokay
    sezimokay

28 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    bazı filmlerin aldığı puanları görünce bu filmin gerçekten hakkının yendiğini düşünüyorum çünkü unutulmaz sahnelerin çokluğu müziklerin inanılmazlığı hepsi çok hoştu
    Mustafa Tepe
    Mustafa Tepe

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    duygu yüklü çok güzel bir film, ayrıca savaş sahneleride çok başarılı. tavsiye ederim ;-)
    kadirim-90
    kadirim-90

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    tom cruise nin oyunculuğunu beyeniyorum gerçekten dev bir yapım olmuş iyi bir savaş filmi izlenmeye değer
    fundabah
    fundabah

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Hani bazen insan kendisini geçmişinden dolayı dışlarya bu film güzel bir örnek. Üstelik birde değerlerin hayatından daha önemliyse ve bunun için gemileri yakabiliyorsan kesinlikle izlemen gereken bir film.
    En çok yüzbaşı ve samurayın arasında geçen mistik ve felsefi sohbetleri çok beğendim. Keşke sohbetin içinde olabilseydim:)
    classman82
    classman82

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    tam bir sinema şöleni.oyunculuk çok iyi.müzikler harika.mutlaka izleyin.
    ekrem-the-hoca
    ekrem-the-hoca

8 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Filim, eskiyle yeninin çatışmasına, batının doğuyu nasıl dejenere etmeye çalıştığınına güzel bir örnek.Onuru için yaşayan ve onurlu bir ölümü düşünenlerle ihtirası ve asla ölmeyeceğini düşünenlerin karşı karşıya geldiği güzel bir Tom Cruise filmi
    khaleesi
    khaleesi

22 Mart 2007 tarihinde eklendi
    ben bu kadar iyi bi film olmasına rağmen 8,8 puanı çok az buldum bu film için.açıkçası muhteşem bi film.herkesin izlemesini şiddetle arzu ederim :)))
    sweet-emotion32
    sweet-emotion32

13 Mart 2007 tarihinde eklendi
    film kesinlikle süper. herkese tavsiye ederim
    dikkat-virusumm
    dikkat-virusumm

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
    agladım resmen film son sahnesinde tom cruise harıka izleyinn kesınlıkle
    darklovedmt
    darklovedmt

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
    gerçekten çok harika bir film...Başarılı olmuş tom cruise ise baya iyi bir performans sergilemiş diye düşünüyorum ben çok beğendim=)