Filmin aldığı 8,9u görünce çok sevindim ;çünkü film bu puanı sonuna kadar hakediyor ama yine de ben ödüllere boğulmasını isterdim bu filmin..'İnsanı'işliyor aslında..Bir adamın 'insanın özünü keşfedişi' ve 'kendini yeni bir yolda buluşunu...'..9/10
Dram çok iyi işlenmiş belgesel tadında bir savaş filmi gerçekten.Samuraylara saygı duyuyor insan bu filmden sonra.eline bir kılıç alıp samuraylarla savaşa katılma duygusunu aşılıyor insana :)
Tom Cruise gerçekten mükemmel. Böyle bir senaryo ve böyle oyuncular bir araya gelirse efsane bir film ortaya çıkar.4 kere izledim ve daha çok izleyeceğime eminim. İzlediğim en iyi 2. filmimdir. 10/10
böyle bi filmin sıralamada böyle bi puanla olması biçok sinemadan anlamadıgını gösterir bence sıralamada bu filmin önünde o kadar saçma sapan filmler var ki ama bu geride maalesef bende dahil biçok insanın hayatında ki 3 filmden biridir eminim..
Çok iyi bir yapım.Breavhart tarzında ama biraz daha farklı tabi ki.Tom Cruise bir kez daha Hollywoodun en iyi oyuncularından birisi olduğunu kanıtlıyor.Filmi tek başına almış götürmüş.
arkadaşlar filmlerin sadece sahnelerden oluşmadığını unutmayın..bu filmde gerçektende çok etkileneceğiniz sahneler,diyaloglar var...kesinlikle izlenmesi gereken bir film..bu filmi 5 kere izlemişimdir...onur,inanç,mücadele ne ararsanız var...izledikten sonra hak vereceksiniz..ve etkisinde bir süre kalacaksınız...9.5/10...tom cruise en iyi filmi diyebilirim..iyi seyirler..
mükemmel olmayan ama mükemmele cokta uzak olmayan bir film son samuray.tom cruise cok iyi oynamıs.savas sahnelerinde samurayların agac ardından geldigi sahne tam bir uzman işi.
insanı çok derinden etkileyen mükemmel bir film samuraylar çok saygılı ve onurlu adamlarmış senaryoyu yazan adamı öpesim geldi şiir gibi film yapmış adamlar yah helal olsun...