iremma-gs
21 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Bu tarz filmleri seviyorsanız(aksiyon-komedi karışımı) seyredin derim ben. Zaten Owen Wilson bu tarz filmlerle özdeşlesti resmen yani şangay kovboyları mesela ki bence gayet de iyi başarıyo ben stiler için diyecek sözüm yok zaten :))))
Bende yaş itibariyle dizinin varlığından haberdar olmayan gruptanım. Ben Stiller varsa izlerim mantığıyla filmi izledim ve film süresince sıkılmadan eğlenceli vakit geçirdiğimi söyleyebilirim. Ayrıca eminim dizinin hayranları için filmin son beş dakikası daha fazla anlam ifade etmiştir.
film,filme konu olan diziyi izleyenler için özel olabilir.ama benim için değil çünkü yaşım tutmuyor.yine de ben filmden keyif aldım ve sıkıldığımı hatırlamıyorum.stiller&wilson ikilisi bir harika.ama hatırlatmakta fayda görüyorum zırtopoz unutulamaz.
Çok güzel bir film olmuş 70 li yıllarda geçmesi filme ayrı bir tat katmış. İki usta oyuncunun oynaması süper.Gidin görün ayrıca ben stiller ın atı vurduğu sahne süperdi.
yonetmen todd philips, stiller- wilson ikilisinin komedi potansiyellerinin bilincinde olmasina ragmen komedi yonunu fazla sulandirmadan, oldukca keyifli bir seyirlik ortaya cikarmis. Sanirim bunu orijinal dizisinin fanlarini da kizdirmamak icin yapmis olabilir. Oldukca keyifli, kacirmayin...(6/10)