Çok güzel bir film olmuş 70 li yıllarda geçmesi filme ayrı bir tat katmış. İki usta oyuncunun oynaması süper.Gidin görün ayrıca ben stiller ın atı vurduğu sahne süperdi.
kendi türü içinde çok eglenceli ve güzel bir film. ben stiller ve owen wilson sahane bir ikili olduklarini tekrar göstermisler.Vince Vaughn, Snoop Dogg, Juliette Lewis, Carmen ev Amy hepsini cok begendim.Can sıkıntısına ideal film.
yonetmen todd philips, stiller- wilson ikilisinin komedi potansiyellerinin bilincinde olmasina ragmen komedi yonunu fazla sulandirmadan, oldukca keyifli bir seyirlik ortaya cikarmis. Sanirim bunu orijinal dizisinin fanlarini da kizdirmamak icin yapmis olabilir. Oldukca keyifli, kacirmayin...(6/10)
Bu tarz filmleri seviyorsanız(aksiyon-komedi karışımı) seyredin derim ben. Zaten Owen Wilson bu tarz filmlerle özdeşlesti resmen yani şangay kovboyları mesela ki bence gayet de iyi başarıyo ben stiler için diyecek sözüm yok zaten :))))
film,filme konu olan diziyi izleyenler için özel olabilir.ama benim için değil çünkü yaşım tutmuyor.yine de ben filmden keyif aldım ve sıkıldığımı hatırlamıyorum.stiller&wilson ikilisi bir harika.ama hatırlatmakta fayda görüyorum zırtopoz unutulamaz.