Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen eleştirileri - Sayfa 2
Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
3,6
mr-expert
15 Şubat 2008 tarihinde eklendi
İlk olarak değinmek istediğim nokta şu ki önceki yorumlarda da berlirtildiği üzere film bu notu gerçekten haketmiyor..Sadece komedi olmamakla beraber bir seyleri elde etmek için savaşmanız ve zekanızı kullanmanız gerektiğini de hatırlatıyor izleyiciye..Kendinizden mutlaka bir şeyler bulabileceğiniz bu filmi kaçırmayın derim..
DipNot: Oyuncu listesinde yazmasa da Ben Stiller'ı da filmde değişik bir rolde izleyebiliyoruz,komedi filmlerinin adamı olduğunu gösteriyor yine bize..
Bence Tek kelimeyle Muhteşem bir filmdi. Herkesin kendinden birşeyler bulabileceği bir film olmuş. Hiç sıkılmadan izleyebilirsiniz. Zaman harcamaya değer. İzleyin derim...
İsmi ne KadaR itiCi oLsa da eğLenceLi, hoŞ, ŞaşırtıCı, farkLı ve GüzeL biR fiLm. Ama mükemmeL değiL. fiLmin KonuSunu biLmiyoRSanıZ Lütfen okumayın. neredeySe fiLmin yarıSı konuSunda anLatıLmıŞ.
Herkesin izleyebileceği. İzlerken sıkılmayacağı hatta tekrar başka bir arkadaşı ile izlemeyi düşünebileceği bir film. Canınız sıkkınsa bu filmi izleyin derim.
Film başladığında klasik bir gençlik komedisi olduğunu düşündüm ilk sahneden. Klasik ve sıkıcı. Benim filmden beklentim ise bir öğretmenin pasif bir gence hayat vermesiydi. Nitekim öyle de oldu. Hemen ardından tam istediğim gibi gelişti olaylar. Karşımda net, sonuca giden, özgün bir öğretmen vardı artık. Dersler başladı ve ilginç söz oyunlarının karşısında buldum kendimi.
O an dedim ki: Tamam, olmasını istediğim bir filmi izliyorum.
Ama olaylar henüz gelişirken bir arkadaşın yorumunda bahsettiği gibi öğretmen ve öğrenci arasındaki mücadeleye şahit oluyoruz. İşte, klasik bir gençlik komedisine "U" dönüşü yaptık. Ve ben bundan hiç de memnun olmadım. Senaryoda bir sıkıntı olduğu kesin. Ben şahsen sonucunda ne olacağını bildiğim, mücadelelerle dolu saçmalıklardan sonra işin aynı mutlu sonla bitmesinden hoşlanmıyorum ve bu olaylara güldüğüm de söylenemez zaten. Filmde güldüğüm tek nokta Lesher ile ilgili espirilerdi (: Bana göre film yakaladığı konunun üzerinden gitse, öğretmen-öğrenci rekabetini konu almasa çok daha keyifli olurdu.
Ama asla film vasattı diyemem. Eğlenceliydi, keyif aldım. Film kendi içinde "U" dönüşü yapmasa daha çok keyif alabileceğimi vurguladım sadece.
Jon Heder(Roger) ve Jacinda Barrett(Amanda)in oyunculuklarını beğendim. Fiziki özellikleri itibariyle Jon Hederin karaktere yakıştığını söyleyebilirim. Fakat hala birşeyler eksik gibi sanki. Yorumların çoğunda filmin puanın düşük olduğu belirtilmiş ama izlerken çok keyif almama rağmen hakettiği puanın birazcık daha düşük olduğunu düşünüyorum: 6.5ten 7. Yine de sonucu değiştirmiyor (: 7/10.