bilgernur-karahan
15 Nisan 2007 tarihinde eklendi
filmin eski olmasina ragmen hala izlenebilcek bir seviyede ve cok gusel gercekten cok surukleyici hicbir aninda sikilmiyorsunuz gercekten cok etkileyici yonetmeninde ilk filmi olmasina ragmen gercekten cok basarili
Sürükleyici olmasına sürükleyici ama insanı tatminde etmiyor.saçmalıklar yok değil ama herşeye rağmen (korku filmlerinde çokda mantık aranmadığını düşünürsek)izlenebilir.
bu filmin hakketigi oy 6,2 degil kesinlikle.. filmin izlenebilirlik oranı gayet iyi bana gore... korku sevenlerin izleyebilcegi,sıkılmadan izleyebileceginiz guzel bir film...
valla arkadaşların yorumlarını pek bilmem ama bence harika bir film..zaten ne kadar iyi korku film varkı piyasada? bence 3 tane shutter darknes falls. korku kapanı..
Sinemaya geldiği dönem konusu okuduğumda yüzümde alaycı bir sırıtmanın oluşmasına engel olamadığım bir film. ama yine de bu tarz, sözde korku filmlerinin çoğunda güzel bir veya bir kaç sahne olduğunu düşünerek izledim filmi. umduğumu da buldum diyebilirim. hatta ilk yarısı baklentirlerimin üstündeydi bile. ancak ikinci yarı fena hale filmi çökertti. türün bazı müdavimlerinin dahi burun kıvırabileceğini tahmin ettiğim bir 2. yarıydı. bu durumda filme önerebileceğim tek grup kalıyor o da son süt dişi düşemeye yakın olan genç arkadaşlar.(3)
kesinlikle çok hoş bir film.seneryosu öncelkile çok hoşuma gitti.filmin işleyişide gayet güsel.insanın canı hiç sıkılmıyor.basit bir gerilim-korku tarzı diil bence.ama alışılmışın dışında bir filmde diil.bence kesinlikle seyretmeye deger.filmde bence yetersizlik oyunculuk olmuş.oyunculuk daha gerçekçi ve daha kaliteli olabilir.ama bunlara ragmen bence seyredilmeli;) (10/8)
ben çok korkacağımı düşünerek izlemiştim.çoğu kişi bu filmi izledikten sonra uzun süre karanlıkta uyuyamadıklarını söylemişlerdi.sinemada izlemiş olsaydım belki daha farklı bir etki bırakırdı ama ben en çok küçüklüğünde kız arkadaşının camdan birden çıkmasından bi de arabanın üstünden kara kedi geçince korkmuştum.
güzel bir filim bence caramela bacımın dediği gibi 'çocuk banyodayken diş perisinin kapının üzerinde çıkardığı sesler hala kulağımda' bencede gerçekten çok güzel ve etkileyici bir filimdi
karanlık ve sessizliği yaran çığlık sesleri.karanlık koridorda ve odalarda korkudan solmuş yüzleriyle insanlar titremekte.tek kelimeyle süper.küçük çocuk oyunculuğuyla filmin lokomotiflerinden.
ilginç bir filmdi ....beğenmedim diyemem..ama çok fazlada beğenmedim..karanlığı biraz daha maddeleştirselerdi ne biliim karanlıkta ortaya çıkan doğa üstü yaratıklar yada insanların karanlıkta dönüşümleri olsaydı...çok daha iyi bir film olurdu diye düşünüyorum....