Ilknur K
1.238 değerlendirmeler
31 Aralık 2007 tarihinde eklendi
ürkütücü özelliği fazla olan ve sizi baştan sona geren bir film. tırstığım bir çok sahnesi vardı. korku filmi adına çok şey veriyor ve işte korku filmi bdur dedirtiyor...
Sürükleyici olmasına sürükleyici ama insanı tatminde etmiyor.saçmalıklar yok değil ama herşeye rağmen (korku filmlerinde çokda mantık aranmadığını düşünürsek)izlenebilir.
Sinemaya geldiği dönem konusu okuduğumda yüzümde alaycı bir sırıtmanın oluşmasına engel olamadığım bir film. ama yine de bu tarz, sözde korku filmlerinin çoğunda güzel bir veya bir kaç sahne olduğunu düşünerek izledim filmi. umduğumu da buldum diyebilirim. hatta ilk yarısı baklentirlerimin üstündeydi bile. ancak ikinci yarı fena hale filmi çökertti. türün bazı müdavimlerinin dahi burun kıvırabileceğini tahmin ettiğim bir 2. yarıydı. bu durumda filme önerebileceğim tek grup kalıyor o da son süt dişi düşemeye yakın olan genç arkadaşlar.(3)
Afişle lakası yok filmin hiç kanmayın afişdeki yüzü yanmış kadının biri sadece (Diş perisiymiş ba ba ba ba)sonra dişini almaya geldiği cocuk yüzüne bakınca öldürüyomuş aman çok korktum bide bunun dişçideki olaylar versiyonunu çekseler tam komedi olur film sadece rezalet her ne kadar hallowen'a özensede berbat hallowen'u i daha izleyin daha fazla korkarsınız!!!!
kesinlikle çok hoş bir film.seneryosu öncelkile çok hoşuma gitti.filmin işleyişide gayet güsel.insanın canı hiç sıkılmıyor.basit bir gerilim-korku tarzı diil bence.ama alışılmışın dışında bir filmde diil.bence kesinlikle seyretmeye deger.filmde bence yetersizlik oyunculuk olmuş.oyunculuk daha gerçekçi ve daha kaliteli olabilir.ama bunlara ragmen bence seyredilmeli;) (10/8)