Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
    4,4
    Harry Potter ve Azkaban Tutsağı hakkında görüşlerin ?

hylel-ween
    hylel-ween

30 Aralık 2004 tarihinde eklendi
    bence çoooooooooooook harika bir film.Filmi izlerken sanki yaşıyordum O derece harikaydi.Zaten ben bütün Harry Potter kitaplarını seviyorum.+. filmi sabırsızlıkla bekliyorum.
    yaseminpamukcuoglu
    yaseminpamukcuoglu

27 Aralık 2004 tarihinde eklendi
    süperdi tüm seriye bayıldım ben zaten aralarında ayrım yapamıyorum...
    Hande çelenk
    Hande çelenk

27 Aralık 2004 tarihinde eklendi
    ne yazık ki kitabını önceden okuduğum için filmde bir sürü eksik gördüm. ilk iki filmi kitaplarını okumadan izlemiştim ve çok beğenmiştim. gerçi bu filmi de beğendim ama çok şey eksik ya da yanlış. keşke daha çok kitaba uygun yapsalardı. umarım bundan sonrakiler daha kitaba yakın olur.
    yalnizpotter
    yalnizpotter

22 Aralık 2004 tarihinde eklendi
    ben 3.filmi izledikten sonra harry potter serisini daha çok sevmeye başladım.kitapların beşini de bu filmden sonra okudum. filmi seriyi okumuş bir arkadaşımla izledim, o , filmi çok eksik, değiştirilmiş ,kesik kesik vs gibi sözlerle eleştirmiş ve hayal kırıklığı yaşamıştı. bense kitapları o zamana kadar okumadığım için ilk iki filmden çok daha iyi bulmuştum! çok beğenmiştim! bu film merakımı artırarak kitapları okumamı sağladı. ve gerçekten de çok eksikler ve değişiklikler olduğunu anladım. yine de filmi beğeniyorum ama eksiltmeseler çok daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. yapılan yorumları okudum, kitapları okuyup izleyenler ve okumadan izleyenler arasındaki yorum farkını ’kendim de yaşadığım için’ çok iyi anlayabiliyorum. okumayanlara tavsiyem filmleri seviyorlarsa mutlaka okumalılar!! kitapları okurken filmi izlediğinden çok daha fazla içine giriyorsun olayların. ve uzun süre etkisinden çıkamıyorsun :) ben hala çıkamadım :) hele 4.kitapta filmini önceden izlemek gibi bir seçeneğimiz olmadığından ne olacağıyla ilgili en ufak fikrim yoktu ve her sayfasında heyecanın biri bitmeden,birinin sonucunu beklerken, başka bir merak ve heyecan ekleniyor! her türlü duyguyu heyecanı çok daha fazla yaşıyorsun kitapta! sözün özü filmler ’herşeye rağmen’ çok güzel vazgeçilmez ama kitaplar muhteşem!! çok keyifli çok heyecanlı çok duygulu daha ne diyebilirim ki çok güzel! :)kalp krizi geçirme riski olanlar dışında filmi seven herkes (!film hakkında yorum yapmadan önce!)mutlaka okumalı!!:) evcini dobby’nin (nice harryli noeller) dediği gibi NİCE HARRY’Lİ SENELER! :) :)
    oscar1895
    oscar1895

13 Aralık 2004 tarihinde eklendi
    Harikulade olmuş!...Serinin en iyisi..tabi şimdilik..
    icdeddpeople
    icdeddpeople

22 Kasım 2004 tarihinde eklendi
    DVD - VCD

**********************
    HAVA ŞARTLARINDAN DOLAYI BİR SORUN OLMAZSA HARRY POTTER AND THE PRISONER OF AZKABAN DVD VE VCD'LERİ YARIN TÜRKİYE'DE SATIŞA ÇIKIYOR!!!DVD TÜRKÇE DUBLAJLI,TÜRKÇE ALTYAZILI,VE TÜRKÇE MENÜLÜ...VCD İSE HER ZAMAN Kİ GİBİ TÜRKÇE DUBLAJLI...MÜJDEEE...BU ARADA DVD'Sİ 2 DISCLİ ÖZEL VERSİYON...

sevdenurarpaci
    sevdenurarpaci

13 Kasım 2004 tarihinde eklendi
    ben leonardo da vinci ye katılmıyorum bence tam tersi arkadaşlarıma filme gitmeyi ben tavsiye etmiştim bütün sınıf arkadaşlarımla gittim filme bir iki kişi dışında herkes bana teşekkür etti ve mennun kaldı
    doganeren83
    doganeren83

5 Ekim 2004 tarihinde eklendi
    ilk iki filmden daha kötüydü umarım dördüncüsü bunu telafi eder
    mediha199
    mediha199

14 Eylül 2004 tarihinde eklendi
    bilemiyorum ilk başta herkese beğendim dedim ama sanıyorum ben de mrs black ve terry boot gibi düşünüyorum...
    sercanaslan26
    sercanaslan26

23 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
    Gercektende cocukluktan cıkmıs fakat cok fazla kısa olmus.Daha atmosfere alışmadan konu acılıyor ve kapanıyor kitabı okumadan gidenler kesinlikle hiç birşey anlamıyacaktır.okumadan gitmeyi dusunenlere duyrulur KİTABINI OKUYUN
    gokhan-bk
    gokhan-bk

18 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
    Çok sıradan bir uyarlama olmasa bile iyi değil. Tamam karanlık yapı filan vurgulanmışta datayların atlanmış olması yapılan işi oldukça vasat seviyesine taşımış. Lupin iyi ama kitaptaki tasvire hiç uymuyor. Gary Oldman ise filme ticari bir havada bakıp resmen batırmış ki kendisini oyuncu olarak çok beğenirim. Ateşokuna değinilmemesi ve çapulcu haritası ile kolye olaylarına ise diyecek birşey bulamıyorum. Görsel olarak özellikle geçiş sahnelerini beğendim. Birde Hermoni 4. kitapta nasıl daha güzelleşecek. Kızı baya bir güzelleştirmişler. Bu kitapta aslında Hermoni kendiyle ve Ron'la sorunları vardı. Yazdıkça sinirleniyorum. Enterasan bir kitap uyarlamasını izlemek için kitabı okuyupta gelmek şart mı? Birde bu kadar etkileyici ruh emici yapanlar neden o kadar dandik bir kutadam yapmışlar anlayamadım.
    the-o-c
    the-o-c

31 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
    her ne kadar filmin yönetmeni değişmiş olsada ilk iki film gibi bu da çok çok iyiydi ateş kadehini'de her zaman olduğu gibi sabırsızlıkla bekliyorum.
    robo-tech
    robo-tech

4 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
    Ben bir Harry Potter hayranı değilim ama ilk iki filme kıyasla Azkaban Tutsağı çok daha iyi bir yapım. Kitabı okumadığım için kim nasıl tasvir edilmiş bilemiyeceğim ama bu, filmin ilk iki bölüme göre çok daha iyi yazılmış. İlk bölümlerde zayıf olduğunu düşündüğüm oyunculuk Azkaban tutsağında belirli bir düzeyin üzerine çıkıyor. Bunda yönetmen Cuaron un payının büyük olduğunu düşünüyorum. Cuaron ayrıca senaryoyu ve olay örgüsünüde çok iyi kullanmış. Özellikle filmin son yarım saati tıkır tıkır işliyor. Ancak film bittikten sonra yinede birşeyler eksikmiş hissi uyandırıyor. Kanımca bunun nedeni filmin tam anlamıyla Alfonso Cuaron un denetimine bırakılmamış olmasından ve yönetmeninin projeyi tam olarak sahiplenememesinden kaynaklanıyor. Eğer yönetmen senaryoya ve yapım aşamasınada katkıda bulunsaydı film çok daha iyi olabilirdi. Ancak bu haliyle de bir çocuk filmi olarak sıkmadan ve hatta eğlendirerek kendini izlettiriyor.
    anytlar
    anytlar

30 Haziran 2004 tarihinde eklendi
    film iyi ve eleştirmenler beğeniyor izleyenler beğeniyor harry hayranlarını demeye gerek yok ama film niye gişede eskiler gibi başarılı gözükmüyor 3 haftada 190 mil.dolar yapmış ABD de 250 Yİ GEÇMESİ GEREKTİ bu kadar harry hayranına bakılırsa ama geçemedi ve ilk 2 film gibi medyada fazla gözükmedi bu da ilginç değilmi neyse gelecek filmde görüşürüz
    fazilzepzeki
    fazilzepzeki

21 Haziran 2004 tarihinde eklendi
    serinin en berbat ı .......ilk iki serinin sahneleri aklımda yer etti ...........ama bu son seri daha iki gün oldu seyredeli ne oldu bitti hatırlamıyorum............kısacası bu filmi seriden çıkarsınlar... bir de çocuklar büyümüş harmione nin sevimliliği gitmiş