Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
    4,4
    Harry Potter ve Azkaban Tutsağı hakkında görüşlerin ?

nylsue
    nylsue

21 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    harikaydı en az 20 kere seyrettim....hemde gözümü ayırmadan....
    meliteen
    meliteen

15 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    film iyiydi.bana göre tek kusurları Dumbledore fazla gençleşmiş.ilk 3 filmdeki ağırlığı kalkmış yerine koşa koşa yürüyen bi dede gelmiş.biraz tuhaftı.
    endless-myth
    endless-myth

11 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    bu filmde sırlar odasıyla kıyaslamak gerekirse herkes çok büyümüş. Önceden çok küçüktüler :)
    veee...her zaman ki konusu çok güzel - izlemeye değer bi film. İzlemeyen yoktur ama yine de izlemeyenlere tavsiyem mutlaka seyredin!!!
    Sebulba
    Sebulba

30 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    ilk 4 film arasında en güzeli.her ne kadar kitaptaki bazı yerler alınmamış olursa olsun; oyuncular kadar sahneleri,replikeri...vb.herşeyi ezberlediğim bir film.gerçekten çok iyi olmuş.
    seyhun31
    seyhun31

10 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    bence harika bir filim.çünkü filmin kaderini etkileyecek bir karekter görüyoruz.sirius black.5.filmin ana konusunu etkileyecek.bence karekter yerine oturmuş.bu filimde süper oynadığını görüyoruz ve azkaban hapisanesi hakkında iyi bir bilgiye sahip oluyoruz.harry potter severler bu filimden oldukça hoşlanacaktır.bu arada kılkuyruğuda ilk kez bu filimde görüyoruz.yine her zamanki gibi yine ilklerin yaşandığı bir bölüm .bence bu filmi kimsenin kaçırmamasını öneririm.
    yapayzeka
    yapayzeka

11 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    ılk uc fılmın ıcınde en ıı sı bence ama suda bı gercek bence ates kadehı daha mukemmel olacak benı en cok surukleyen ates kadehıydı gercekten super azkabanda hıgrofıyle harry nın ucaması ve manzara cok etkıleycıydı fılmde benım unutamadgm sahnelerden bırıdırr ve harry bu fılmde cok degdsyr olmasıda fılmı daha akıcı kılmıs oldgnu soyleyblrm ama sımdı daha ıı gelyr Ates Kadehı
    alici-utku
    alici-utku

6 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
    ilk 3'ün en kötüsü.sinemada izlediğim film ilk 1 filme göre çok kötüydü.bunda yönetmen değişiminin etkisi olabilir çünkü ben bir chris columbus hayranıydım.
    iremma-gs
    iremma-gs

7 Haziran 2005 tarihinde eklendi
    Bu güne kadar çekilmişlerin en iyisiydi.Zaten kitaplarda konu gittikçe daha da ilgi çekici bir hal aldığı için her geçen filmin bir öncekine nazaran daha güzel olması kaçınılmaz bi şey bence.Çok keyif aldım bi harry potter hayranı olarak izlerken filmi:)
    paperboy
    paperboy

5 Haziran 2005 tarihinde eklendi
    şu ana kadar serinin en iyi filmi bence.Herşey çok iyi tasarlanıp seyircinin aklı karışmıyacak bir şekilde yansıtılmış.Güzel filmdi yani.
    serhatonce26
    serhatonce26

18 Nisan 2005 tarihinde eklendi
    serinin en iyi senaryo su bu filme ait. zaten Gary oldman gibi bence harika bir oyuncuda katmişlkar
    frodobaggins-2
    frodobaggins-2

28 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    bence harika bi film ama kitabı daha güzel umarım 5. filmde oyuncular değişmez...
    mazurka92
    mazurka92

7 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    harry potter serisinin en iyisi....Bence izlenmeye değer çok eğlenceli ve tarzının en iyilerinden biri...Bu anlamda da aday olduğu alanlarda oscarı yaklayacak diye düşünüyorum..iyi bir film kim ne derse desin....
    edenknight
    edenknight

5 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    Kanımca serinin kendini bulduğu ve tarzını belli ettiği ayak budur,yönetmen değişimi filme çok şey katarken kitaba olan sadakat te azalmaya başlıyor(eh iyi de oluyor).Son derece başarılı bir görüntü yönetimi farklı bir dünya hissini mükemmel yakalıyor ve ruhunu çok iyi yansıtıyor,çocuk oyuncuların performansları ise hiç olmadığı kadar iyi ve duygulu,bilgisayar efektleri ise yaratıcılığın sınırında dolaşıyor(ruhemiciler,kurtadamlar,tatlı geçişler vs.)kurtadam bilinçli olarak çok korkunç yapılmamış ki çocukalar ürkmesin,ama burada açık ruhemicilerin gerçekten ürkütücü tasvirleriyle kapatılmış,elbette yönetmenin doğayı kullanımı gri tonlarındaki renk paleti seçimleri ve en önemlisi filme kattıkları çok yerinde ve doğru tercihler,bu kez çok daha akıcı bir tempo ve karmaşık bir senaryo var karşımızda.Sözün özü serinin şimdilik en iyi filmi olan Azkaban Tutsağı başlı başına bir film olmuş ve seriden ayrı olarak da rahatlıkla izlenebilir,daha çok büyüklere hitap etmesi de bir başka artı.8/10 Saygılar.
    caneri16
    caneri16

4 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    harry potter serılerını zaten cok severım.bu fılmde cok ıyı.
    dostça
    dostça

7 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    serinin filmleri büyük oranda aynı gibi dursada.yinede zevkle seyrediliyor.beğendim