Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
    4,4
    Harry Potter ve Azkaban Tutsağı hakkında görüşlerin ?

tizep
    tizep

12 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    Serinin kuşkusuz en izlenilebilir filmiydi. Gary Oldman Sirius Black rolü ile renk katmış. Ama filmin finalinde ortaya çıkması ilginç. Böyle bir oyuncu tüm film boyunca oynatmaları gerekirdi. Gary Oldmanı Hannibal filminde izlemiştim marjinal rollerin hakkını fazlası ile veriyor. Harry rolünde ki Danny bu filmde spastik hareketleri ile beni şaşırttı. Dumbledore rolünü yeni devralan aktör ölen Richard Harrisi aratmadı tıpatıp benziyor. Görsel efektler çok iyiydi. Müzikte keza müthişti.
    throughout
    throughout

4 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    çocuk oyuncuların artık ergenlik çağına girmeye başladığı film.. bu açıdan da farklıydı ilk 2 filmden.. yine akıcı güzel bir film.. ve seride izlediğim son filmdi bu..
    l-i-l-a-H

efekler falan harika 10/10
    Lord-2
    Lord-2

25 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Bence serinin en iyi filmi.Harry ve arkadaşları artık 15 yasında oldugundan eskisi gibi cocuk degiller.harika bir film 10/9.2
    hypnoz
    hypnoz

9 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    İlk kez yaş sınırlaması getirilen hp filmine sinemaya gitmedim ve öylece unuttum gitti, derken kitabı aldım, okumaya çalıştım, bitirdim, hiç bir şey anlamadım çok karışık geldi, yeni yüzlerinde katılmasıyla kitap baya ağır gelmişti, bu yüzdendir ki filmede ilgim bir anda sönmüştü. Derken kuzenim filmin dvdsini bana yolladı.(hp tutkumu herkes biliyor.) Neyse akşam oturdum ve tek başıma izlemeye koyuldum, ilk dikkatimi çeker şeyler ana karekterlerin büyümesi ve daha iyi oyunculukları oldu. Yaş sınırlamasının getirdiği psikoloji ile korku öğelerini beklerken, film bir anda gerçekçi bir hal aldı, kitabın karışıklığı aza indirgenmiş ve izleyenlerin çok az beyin fırtınası yaparak çözülecek duruma getirilmişti. Hoqwarts okulunun değiştirildiği ise ilgimi çekmişti, bu yüzden benden koca bir eksi olan film. Bu eksiyi yapı harikası ruh emiciler ve şahgagayla kapattı. Woldemortun yokluğu, Sriusun filme dahil olduğu çok farklı ve serinin kuşkusuz en farklı filmiydi diyebilirim. Harrynin patronus yapması, hermionenin zaman kolyesiyle yaptığı şeyler, Trelawney filme dahil olması, efektler, konu ve kısaca hemen hmen herşeyin yerli yerince olduğu son derece mükemmel bir film, puanım; 10/8.
    vforvendeta
    vforvendeta

2 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    Konu olarak çok kötü bağlanmış yazar çok kısır bir senaryo kurmuş kötünün iyi çıkma sahnesi çok klasik ve basit kaçmış mantık hataları çoktu. Sadece görsellik vardı.
    ozzy-badd
    ozzy-badd

8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    serinin bence en iyi filmidir...gayet güzelve karanlık yönü ağar bsana en fes bir film bunda cauron un yönetmenliği en büyük paydır kesinlikle...güzel bir film fantastik bir öykü izlenebili...
    deckard76
    deckard76

13 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Serinin her şeyiyle en iyi filmi.Cuaron imzası sayesinde dört dörtlük bir sinema duygusuna sahip bu film geçilmedi.Geçilecek gibi de değil.
    zelzeles
    zelzeles

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    kesinlikle potter serilerinin en iyisi o zaman geri almaları harikaydı..
    miraykutur
    miraykutur

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Serinin en beğendiğim filmlerinden...
    seymaerisen
    seymaerisen

20 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    serii nin en beğendiğm filmi...
    brknliel
    brknliel

25 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Bana göre serinin en iyi ve heyecanlı kitabıydı Azkaban Tutsağı. Bu sebepten serinin diğer filmlerinden daha başlangıçta bir adım öndeydi bu film. Fakat uyarlamadaki kusursuzluk gözardı edilmemeli, ruh emicilerin iyi canlandırılmasından zamanda yolculuk konusundaki (bu filmden konusu itibariyle beklenmeyecek şekilde) tutarlı ve değişik yaklaşımı beni oldukça etkiledi. Seriyi bilmeyen, sadece zamanda yolculuk konusuna ilgi duyan insanların bile keyif alabileceği türden bir yaklaşımdan bahsediyorum. 810
    constantine508
    constantine508

2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Serinin en karanlık, en büyüleyici filmi 10/10
    fernando-meto
    fernando-meto

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Bence en güzel Potter filmlerinden biriydi.Gayet hoştu.1. ve 2. filme göre çok daha iyiydi .. :):)