Geçit
3,3
Geçit hakkında görüşlerin ?

Ilknur K
Ilknur K

30 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Film iyi işlenmiş. Bazı sahneleri sizi gerçekten geriyor. olağanüstü bir olay anlatılıyor.
yakup-kucuk
yakup-kucuk

1 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Sürükleyici bir film. Tüm film hapishanede geçmesine rağmen siz bundan rahatsızlık duymuyorsunuz.Oyuncu kadrosunun azlığını önemsemiyonuz. Çümkü film sizi o kadar içine çekiyorku filmin sonundan başka bir şeye odaklanamıyorsunuz. Unutmayın film fantastik korku filmi. Bence alanında da çok başarılı. İzlenilmesi tavsiye edilir. (8/10)
potasyum
potasyum

8 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Bence o kadar güzel değil.Son kısımları bildiğimiz Tılsım filminin tıpkısının aynısı.
ridvankazel
ridvankazel

7 Aralık 2007 tarihinde eklendi
tek bir hücrede,bütün bir film,nasıl belli bir düzeyde insanı gerilimle ekrana kitleyerek devam ettirilir...Fransızlardan bunu beklemezdim.durdular durdular turnayı gözünden vurdular.Karakterler çok keskin olması insana filmi izlettiriyor.İzlenesi
Ismail Dursun
Ismail Dursun

29 Eylül 2006 tarihinde eklendi
arkadslar güzel bir film. ben bu filmi 2 yıl önce seyretmiştim.latince ve karabüyü ile ilgilenenler için müthiş.bunları sevmeyenler hiç izlmemsin. dedikleri gibi zaman kaybı....
onur-dersim
onur-dersim

28 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bu filmi ABD de izledim fazla ilgimi çekmedi vede insana bir sey kazandırmıyor bence kötü bir film
tolga-ekici86
tolga-ekici86

5 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
insanları karsınına herzaman cıkabilecek bir film değil fransız ineması gercekten iyi iş çıkarmış korku va fantastik sinema severlerin heycanla izleyeceği bi yapım tek kelime ile muhteşem
eeeliiif
eeeliiif

14 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
çook değişik bi film
izlediğim en iyi film değil ama izlemeye değer
kesinlikle zaman kaybı olmas..