ozansarikaya
15 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
fragmanı izleyene kadar biraz ümitliydim ama fragmanı izleyince beklentilerim sıfıra düştü. efektler sıfır. bu filmin efektlerini yapanlar jurassic park'ı oturup ta izleselerdi böle kalitesiz dinozorlar yapmazlardı.
kesinlikle ve kesinlikle hayal kırıklığına uğramadım tam bir fantasia verdiğim para sonuna kadar helal olsun ama bu filme giderken pek fazla gerçekçilik beklemeyin...
ya efektler falan çok ii de peter jackson biraz fazla uzatmamış mı filmi ilk 45 dakika adaya gidemiyorlar ayrıca yerliler çok komikti ve inandırıcı bulmadım daha ii olabilirdi gereğinden fazla uzattığı için sinemada sıkıldık
Film genel anlamda iyi olarak değerlendirilebilir. Ama bunu zorlayan pek çok an var filmde. Uzun sekanslar, uzun bitmek bilmez özel efekt bölümleri, (bir ağacın king kong tarafından üzerindekilerle yuvarlanması bile on dakka sürdü neredeyse, king kong - trex kavgasının uzunluğunu saymıyorum bile) filmin iki ucundan tutulup uzatıldığı hissi veriyor. Zaten üç saatlik bir film. tempo düştüğü anlarda sırtınızın ağrısını hatırlıyorsunuz, tempo yükseldiğinide yani özel efekt bombardımanı başladığında ise bu sırt ağrısı yerini baş ağrısına bırakıyor. Ama yine oyunculuk iyi ama dedim ya bi şeyler yersiz ve bazı şeyler eksik. Sonuçta king kong izlense de olur izlenmese de olurlar grubunda yerini alıyor.
Tamamen zaman kaybıydııı..Çok bunaldım filmde...Titanic te 3 saat sürüyor yaklaşık olarak ama bir başyapıt ..kısacası Maymun işte demek yeterli bence... :)
Peter Jackson yüzüklerin efendisi üçlemesinden sonra iyi bi seçim yapmalıydı..o kadar başarıdan sonra puf diye bitirmek hata olurdu..iyi bi seçim hem de çok iyi bi seçim yaptı diodum hep kendi kendime..filmin başarısı dünya çapında da Türkiye çapında da gölge de kalmış zaten ama ben dedimki onca bütçe falan izlemek lazım hem king kong bu kaçmaz :p ama film çok uzun olmuş sinemadakilerden bazıları sıkılıp kendilerini dışarı attılar.ben de beklediğimi alamadım doğrusu..olan Peter Jackson'a oldu sen ugraş didin dur sonra hüsran..
cok dikkatsiz gecisler var. senaryoyu daha da iyi yineliyebilirlerdi... efektler iyi olabilir ama yonetmen cok ugrasmak istemeden goruntu ve gurultu filmi yapmıs... zaman kaybettim...
Beklediğimin aksine baya kötü olarak diyebilirim filme.Yani sadece görsel efektler için gidicek varsa gitsin onlara lafım yok ama genel olarak bakarsanız bence oldukça başarısız bi film...özellikle ilk yarı çok kötüydü sıkıntıdan patladım resmen 2. yarısı nispeten daha iidi.Çok gereksiz bi şekilde uzun yapılmış 3 saat resmen bitsin die bekledim neyse bu kadar para harcanmış mutlaka beğenen vardır ama bnm notum 10 üzerinden 3-4