dinopis-2
28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
muhteşem bir filmdi. 3 saat olmasına rağmen film beni 1 dk bile sıkmadı. filmin her saniyesi mükemmel işlenmiş. daha önce izlemediğim için pişman oldum. gerilimi ve aşkı birarada hiç bu kadar güzel görmemiştim bir filmde. filmin sonu çok hüzünlü. mutlaka izleyin 10/9
Abartıldığını düşündüğüm bir film bir de aldığı puanı haketmiyor bence...görsel efektler güzel ama yalnızca bu açıdan bakılamaz ilk bir-bir buçuk saatten sonra film akmıyor ve bence konusu da iyi değil belki de bu tarz filmler hoşuma gitmediği için böyle düşünüyorum Adrian Brody için 10/6
film gercekten cok ii.özelliklede görsel olarak insanı etkileyebiliyor.bu filme bi nevi jurasik park da denilebilir içine bolca hüznü ve romantizmi koyarak.tek ve en büyük dezavantajı 3 saat kadar olması.bu süreyi gözönüne alarak izlemenizi tavsiye ederim..
İyi bir filmdi ama bir saçmalık ise king kongun bayıltıldıktan sonra nasıl götürüldüğü gemiye koysan sığmaz yani orayı göstermemişler orayı da gösterseler idi daha da süper olurdu
bide şu açıdan bakalım..yüzleşmeye korktuğumuz ve buyüzdende beynimizin en derinlerine attığımız korkularımızın şekillenmiş halidir king kong.ama bunu yenebilirsiniz.tıpkı watts gibi...o artık gorilden kokmuyo.artık lider ..o
peter jacksının çocukluğundan beri hayalini kurduğu titizlikle üzerinde çalıştığı king kongun bu yeni versiyonu tek kelimeyle dört dörtlük.efekler ise muhteşem .üç saate yakın süresine karşın sıkılmadan izlene biliyor.
fena degıldı ama ızlenılen en ıyı fılmse ınsanların gozunde cok ıy yapımlar var pıysada cok sıkıor ılk dakıkaları ama yınede cok super harıka olmamakla beraber bu tarzı sewenlerın hoslanacagı bır yapımmm