Mustafa Tepe
6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
aksiyon ve görsel efekt sevenler kaçırmasın ancak içerik bakımından başyapıt değil. Bazı sahneleri abartılı buldum,örnek naomi watts onca sarsılmaya rağmen banamısın demedi ilginç doğrusu. Haaa bide king kong nasıl oluyorda 3 tane dehşet t-rex le başedebiliyo :-D
Adrien Brody i gormekten zevk alsamda onun yerine baskasi olmali idi dedigim film, guzel film... biraz uzatılmıs gereksizce dedigim bir film ayrica....
size çok tuhaf gelebilir ama bu gorilin naomi wats'a olan aşkı insanı gerçekten duygulandırıyor.özellikle onu kıskanıp tavır yaptığı ve onu kurtarmak için dinazorlarla olan kavga sahneleri muhteşem.mutlaka izleyin derim.çok romantik! :)
Efektler çok başarılı. Film sizi de içine alıyor. Naomi Watts'ın harika oyunculuğu ile film daha da güzelleşiyor. Bazı sahneler çok uzun ama bu da oyuncuları tek tek sindirmemizi sağlıyor. Film uzun ama sıkmıyor.
görselliği bu kadar mükemmel bir film daha yoktur herhalde... Ben filmi cd den izledim.Belki ilk cd size biraz sıkıcı gelebilir ama 2. ve 3. cd lerde zamanın nasıl aktığını anlamayacaksınız.