Çok güzel bir film. En az ilki kadar hatta ilkinden daha güzel olmuş. İlk filmi de çocukken Tv de izlemiş ve çok etkilenmiştim. Bence kesinlikle izlenir...Not: Su hayattır, lüfen suyumuzu gereksiz yere kullanmayın, hayatımızı kısaltıp, bu güzel dünyamızı karartmayalım saygılar...
King Kong’un duygusallıgından mı, Naomi Watts’ın güzelliği ve oyunculuğundan mı bahsedeyim? Muhteşem manzaralar, efektler ve sahnelerden mi dem vurayım? Ne söylesek az bu film için.. İzleyin ve görün bu şaheseri !
efektler harika özellikle adada yaşayan vahşi kabilenin korkunç fertleri çok etkiledi beni fakat anlayamadığım bu filmde neden hiç kan yok.insan sırf böyle bir ortamda biraz koşturdu diye kanının yarısını kaybedebilir ama bütün vahşete rağmen kimseden kan akmadı.bu da filmdeki gerçekçiliği baya bi bozmuş
Biraz jurrassic park olmuş, biraz da uzun olmuş, bir de kız kişilikli olmuş. Eh, sonuncusu filmin etkileyiciliğini arttırmış tabii. Filmin fazlası var görüldüğü gibi. Fazlalıklarından kurtulsa mükemmel olurmuş. Bu haliyle de güzel bir film. Eski versiyonuyla karşılaştıramayacağım, çünkü eski filmler komik geliyor bana. Hele böyle fantastik falan ise. Maymunlar Cehennemi ndekilerden daha medeni bu goril. Sevici varlık.