33 yılındakine göre inanılmaz efektler var tabii ki.zaten bu tekrar çekilen filmlerin de çoğu bu amaçla,günümüzün teknolojisi veya efektleri kullanılarak o eski film nasıl olurdu düşüncesiyle çekiliyor.güzel olurmuş.yani pek de karakter oyunculuğu gerektiren sahneler ama aktörler kaliteli olduğu için bu filmde de göze batmıyorlar.özellikle jack black oldukça eğlenceli kimi sahnelerde.özet olarak sağlam,uzun süren bir aksiyon izlemek isteyenler hiç çekinmeden king kongu tercih edebilirler.
Filmin uzunluğuna bazı sahnelerin gereksizliğine falan bir şey diyeceğim yok.Üstadın tarzı bu zaten. Ben bir tek filmin başındaki şarkıya taktım.Keşke şarkı hiç konmasaydı çok itici.Yoksa çok eğlenceli....
bir kere bu filme bu tarzdan hoşlanıyorsanız gidin.. bence çok iyi bir film..çekimler , sahneler , efektler ve duygusal sonu ile son derece mükemmmel..
harika bir film bu film daha çekimine başlandığı zaman müthiş olacağını anlamıştım hele peter jackson olacağını duyunca. müzikleri harika olmuş bu arada, james newton howard abimiz sağolsun
Peter Jackson aynı Tim Burton gibi çılgın hayalleri olan bir yönetmen.(tabiki tim burton gibi bi dahiyle kıyaslayamam.)özellikle görsellik açısından çok doyurucu bi film.fakat çok uzun olması sıkıcı gelebiliyo.ben yinede 10 üzerinden 8 verdim.
filme ön yargılı yaklaşmıştım.bir goril bir kıza aşık olacak,saçma gelmişti bana.sonunda dvd sini aldım evde koltuğuma gerildim.filmi izlemeye başladım.1saat geçti ama ortalıkta bırak gorili maymun bile yoktu. ya sonuç olarak görsellik açısından çok zengin bir film.
Evet görsellik anlamında gayet doyurucu bir filmdi. Yine de neden bu kadar uzatıldığına anlam veremediğim bir yapıt. Ormandaki bazı sahneler midenizi kaldırdığı gibi üç saati aşkın süren bu film birsürü gereksiz ayrıntıyla doluydu. Filmi sevip sevmeyeceğiniz bir filmden ne beklediğinizle ilintili. Hareket arıyorsanız tam size göre.