King Kong
    4,3
    King Kong hakkında görüşlerin ?

ociftci-38
    ociftci-38

12 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    ya bir insan bir king kong filmini bu kadar güzelmi çeker. kesinlike fazla bir beklentim olmadan izlemiştim bu filmi ama beklentimden daha fazlasını izledim filmden. efektler harika, konusu harika oyunculuk harika.
    er-u-han
    er-u-han

4 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Bu film için ne söylense azdır...Tek kelimeyle Peter Jacksonın önünde saygıyla eğiliyorum...Muhteşem ötesi...
    kalpsiz
    kalpsiz

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Süper görsel efektler, mükemmel ses.. Tadına doyamamış Sinemada 2 defa izlemiştim. Bir an sıkmayan maceradan maceraya koşan bir senaryo. Mutlaka izleyin.
    MeLaNCH0L1c
    MeLaNCH0L1c

7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Filmin ötesinde bişey bu... 187 dakika boyunca sizi olağanüstü bir yolculuğa çıkarıyor. Görsellikle bezenmiş mükemmel bir trajedi... İnsanlık trajedisi...
    trowzeen
    trowzeen

24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    filme izlemeye baslamadan önce diyordumki bi goril ile kız aşık olucak varmı öle saçma şey... ama gel görki yönetmen bunu öyle bi filme aktarmışki.. beni aglatmayı başardı kendisini tebrik ediyorum ve 10 puan veriorum
    hddes
    hddes

15 Mart 2009 tarihinde eklendi
    çokk güzel izlenmeli...
    birakin-gitsin55
    birakin-gitsin55

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
    fiLm umuLandan cok guseL oLmus... gorseL efektLer zaman zaman rahatsizLik wersede zewkLe izLenip keske dewami oLsa dedirtecek cinsden bir fiLm....
    ertugrul-kutlu
    ertugrul-kutlu

6 Mart 2009 tarihinde eklendi
    peter jackson dan daha iyisini beklerdim açıkcası
    film kurgusal hatalarla dolu,
    ancak sanatsal anlatım ve görüntü yönetmenliği
    çok iyi yapılmış bir eser
    her tarafıyla 10luk yüzük serilerinden sonra
    biraz yavan geldi açıkçası
    notum 7
    Server Bedii
    Server Bedii

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Tamamen Çocuk Filmi.Zaten Gorilli Bir Filmden Ne Beklenebilir :)
    mensars
    mensars

6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Peter Jackson ise filmin ismine bile bakmaya gerek görmüyorum. Adamın yaptıkları yapacaklarının nasıl olacağını gösteriyor gerçekten. 10/10
    tmnt92
    tmnt92

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Sinema tarihinin en iyi aşk filmlerinden biri,zamanında Oscarları kepçeyle götüren Peter Jacksonın ellerinde öyle bir şekilleniyor ki,hem 30lardaki filmde vurgulanan sınıf ayırma olayını daha kalın çizgilerle belirtiyor,hem de özel efektlerle hayvanın duygularını binlerce kat daha belirginleştiriyor.Bence Jacksonın bu aşık hayvanı beyazperdeye bir kez daha aktarma serüveni,3 Lord of the Ringsten daha başarılı.Oyuncu seçimleri ise tartışılamayacak kadar isabetli,mesela Jack Blackli sahneler arada komediye kaçsa da(zaten filmin ilk 45 dakikası komediyle şekilleniyor)Black,çok iyi bir karakter oyuncusu olduğunu burada ispatlıyor,keza Adrien Brody ve kariyerinin en iyi performansını sergileyen Naomi Watts da öyle.İlk 2 Kongdan da iyi bir film,bu karakteri kitlelere taşıması ise bile çok büyük bir başarı,kesinlikle katkısız bir epik.10/10
    deckard76
    deckard76

29 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Az önce 3 saat 15 dakikalık yönetmen kurgusu versiyonunu izlediğim muhteşem başyapıt.Yüzüklerin Efendisi bir yana Peter Jacksonun asıl başyapıtı bu.Günümüz teknolojisinin nimetlerinden faydalanılarak doğal ortamından kaçırılıp kapitalizmin kucağına (Empire State rastlantı değil)düşen dev bir canlının hayatta kalma mücadelesi ve hüzünlü aşkı mükemmel bir şekilde anlatılmış.Arşivlenmesi gereken olağanüstü bir sinema harikası.
    ozgurblk
    ozgurblk

25 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Gerçekten nefis bir film..King kong unda ötesinde bir film..Titanic ten sonra seyrettiğin en iyi film..
    sinema
    1 ziyaretçi
    10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Jackson, bize bir kez daha "dahi" olduğunu hatırlattı.

Biraz uzun olsa da sezonun en eğlenceli filmlerinden biri.

10/10
    Chev
    Chev

6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Peter Jackson ı tebrik etmek lazım geröekten soluksuz izlencek bir yapım yapmış , izlemeye kesinlikle değecek bir yapım 10/8