ayy bir insan bir film icin bukadarmı ağlar.Babam ve oğlumda çok duygusaldı herkez agladı ama oradaki tema cok farlıydı.Burada bir goril güzellik ugruna oluyor yanii altı ustu goril diyorsunuz ama o bile bir bayanı bir erkegin seveceginden daha fazla seviyor.Valla ben cok agladım . Hem king konga , hem yasadıgı duyguya aglayıp durdum.Ayrıca izlemeyenler icin görüntülerde süperdi gidin bence.yanlız bir gun ayırın ki film cok uzun.
filmi izledim,daha doğrusu filmmi izledim mükemmel bir şovmu izledim bende bilmiyorum,tek bildiğim ağzım açık bir şekilde 3 saat boyunca perdeye baktığım...hala etkisindeyim filmin...müthiş bir görsellik,tadına doyum olmayan müzikleri,atmosferiyle tam bir başyapıt....bu filmi izlemeyen kalmasın diyorum..film nasıl yapılırmış bize gösterdi jackson abimiz(zaten adam 35 kilo vermiş gorili çekecem diye)..t-rex - king kong karşılaşması gerçekten yarım saat sürüyor ve insan şok olmuş biçimde izliyor..tam aksiyon bittti diyorsun başka bir yaratık,başka bir şey...filmin başındaki 30'ların amerikası çok başarılı bir biçimde canlandırılmış...yamyamlar,ormanın ürkütücü görüntüsü,insanı derinden etkliliyor,duygusallık,drama,komedi,bol efekt,ne ararsan var filmde ama benim özellikle beğendiğim sahneler filmin final bölümündeki newyork kaçma - kovalamaca sahneleri, insanı çıldırtıyor resmen hayran bırakıyor,uçaklar, baş döndürüyor...kong ağlatıyor vs.vs. vs. anlatmakla bitmez...görsel görkemi,hikayesi ve oyunculuklarıyla şimdiye kadar izlediğim en iyi film bana göre..kaçırmayın bu şölene kayıtsız kalmayın derim :)
Peter Jackson aynı Tim Burton gibi çılgın hayalleri olan bir yönetmen.(tabiki tim burton gibi bi dahiyle kıyaslayamam.)özellikle görsellik açısından çok doyurucu bi film.fakat çok uzun olması sıkıcı gelebiliyo.ben yinede 10 üzerinden 8 verdim.
Tamam PJ'in gönlünün olmasını bekledik. Güzel bir filmle selamladı bizleri. Artık Hobbit'i iple çekiyoruz. Filmde Naomi Watts'in rolünü yaparken eğlendiği apaçık ortada, güzel iş çıkarmış. Adrien Brody'i hiç sevemedim. Bana çok itici geliyor. Andy Serkis bence bu filmin yıldızı. Sadece King Kong'u oynarken değil. Kendi asıl görüntüsünde izlediğimiz gamsız ama vefakar, ne yazık ki böcekler tarafından yenen aşçıyı çok iyi oynamış. Bu adamı seviyorum. Meredeyse yarım saat süren son sahneyi izlerken hiç "çok uzadı" demiyorsunuz...
filme izlemeye baslamadan önce diyordumki bi goril ile kız aşık olucak varmı öle saçma şey... ama gel görki yönetmen bunu öyle bi filme aktarmışki.. beni aglatmayı başardı kendisini tebrik ediyorum ve 10 puan veriorum
süper bir film.izlediğim en iyi filmlerden biri.özellikle o vahşi hayvanlar ne kadar gerçekciydi.efeklerde süper zaten oscarıda kapmıştı.hayatta kaçıralamayacak bir film.
peter jackson un yüzüklerin efendesini ısrarlar izlemedim. hep çok iyi yönetmen olduğu söyleniyor öylede. ama bu kadar büyük bir proje ve çok ünlü isimler kullanıyorsa bu filmden çıktığınızda aklınızda hiç bir soru işareti kalmamalı. ama öyle olmuyor film mantık hataları ile dolu king kong çok insansı bir naomi wats vurgulayarak güzelim dediğinde konuşmayıda sökecek dedim. film soru işaretleri ve boşluklarla dolu. efektler olmuş hemde çok güzel olmuş. ama filmden çıkıp efektlerin etkisinden kurtulduğumda sorular sormaya başladım. bence senaryosu üzerinde daha çok çalışılmalı gerekirmiş.
Peter Jackson King Kong u yeniden diriltmeyi niye istedi anlayamadım,ilk film bence çok güzeldi,PJ daha orjinal bi şeyler düşünebilirdi,ama tabiki çok gösterişli bir şey çıkacak ortaya.
Tamamen zaman kaybıydııı..Çok bunaldım filmde...Titanic te 3 saat sürüyor yaklaşık olarak ama bir başyapıt ..kısacası Maymun işte demek yeterli bence... :)
sasırtıcı büyüleyici...normalde böyle bi filme gitmeyi asla düşünmezdim klasik bilindik son bilindik hikaye derdim bu defa da arkadas ısrarıyla zorla götürüldüm filme ama ondan cok ben etkilendim sanırım...4 saat boyunca bir saniye bile gözümü kırpmadan izledim ve bir saniye de olsa sıkıldıgımı hissetmedim.bu kadar uzun süreli bir film bu kadar akıcı bu kadar muhtesem...klasik hikaye ve bilindik son diye düşünmeyin inanın film sizi de şaşırtıcak :)
Peter Jackson yüzüklerin efendisi üçlemesinden sonra iyi bi seçim yapmalıydı..o kadar başarıdan sonra puf diye bitirmek hata olurdu..iyi bi seçim hem de çok iyi bi seçim yaptı diodum hep kendi kendime..filmin başarısı dünya çapında da Türkiye çapında da gölge de kalmış zaten ama ben dedimki onca bütçe falan izlemek lazım hem king kong bu kaçmaz :p ama film çok uzun olmuş sinemadakilerden bazıları sıkılıp kendilerini dışarı attılar.ben de beklediğimi alamadım doğrusu..olan Peter Jackson'a oldu sen ugraş didin dur sonra hüsran..