87 yapımı ilk filmi izlemedim ama bu filmde eksik olan bişeyler var. Sanıyorum, hikayenin çocuksu işlenmiş olması, yani bu kadar seksi dansları çoluk çocuğun yaparak bizi etkilemesi pek mümkün değil, ve de tabi ki romantik filmlerde kız ile erkek birbirine yakışan bir çift olamamışsa da insanın gözünde film bir eksi puan alıyor hemen. Kız 70 kilo, eleman ise 55, hiç olmamış. (5,5/10)
dansın müziğe olan aşkı ile bütünleşmiş mükemmel bir film. inandıklarından ve doğru bildiklerinden vazgeçmeyen sınıf farkı denilen saçma kurallara aldırmayan bir genç kız, dansı seven ve ailesi için ayakda duran bir delikanlı mükemmel bir anlatım ve harika müzikleriyle kaçırılmaması gereken bir film iyi seyirler...
canınızmı sıkıldı havana gecelerine gitmeye ne dersiniz ? müzikleriyle danslarıyla manzaralarıyla büyülü bir film.Romolo garai ve Diego luna inanılmaz bir performans sergiliyorlar. bu filmin her sahnesine o kadar güzel yansımışki seyrederken kendinizi alamıyorsunuz. benim bayıldığım sahne ise yarışmada dans ederken öpüşmeleriydi.do you only wanna dance’i mya dan dinlemek çok keyifliydi patrick swayze i görmek dirty dancing sevenler için güzel bir sürpriz.çok sıcak bir film dirt dancing 2 hatta orjinalinden bile daha iyi .hala izlemeyen varsa çok şey kaçırıyor. Havanadan dönmek istemeyeceksiniz....
en çok izledim filmler arasındadır.sıkıldıkça açıp açıp izliyorum ez azında dans sahnelerini.müzikler danslar çok hoş.ilk izlediğimde diego lunaya aşık olmuştum=)
Ilki kadar guzel olmasada kendi capinda guzel bir film...Sadece muziklerini dinlemek ve guzel dans figurlerini seyretmek icin bile gidilir. Ayrica Patrick Swayzenin ne kadar yaslanmis oldugunu gormek icin iyi bir firsat!
böle duru bi aşk olur muu yaa...=))bencee çok daa yakşmşlarr..kesinlkle çok güseldii..insanın içnde güsellikler uyandıran bi film..izlenmelii..insanın içini kıpır kıpır edio=))
bence harika bi film.. ilk filmle kıyaslama yapamıyorum çünkü ilk filmi seyretmedim.. filmin bu kadar iyi olmasında diego lunanın da büyük payı var tabi:) filme ara verildiğinde 'keşke ara verilmeseydi devam etseydi' diye düşündüm.. ins. bi daha gitme fırsatı bulurum:) kaçırmayın..