secil-otun26
1 değerlendirme
6 Eylül 2008 tarihinde eklendi
hayatımda izLediiim en güzeL fiLmlerden biri ve gelen kötü yorumlara karşıda onları dinlemeyin derm ve mutlaka bu filmi izleyin derim.. çoo000ook müthiş bi film..! (:
izledigim yuzlerce film icinden ilk 3e rahatlikla giren, ne kadar ovsem az olan, her sahnesini artik ezberledigim muhtesem otesi film.1191 kisinin oyuyla 8,8 almis bir film olarak daha ne diyebilirim ki :) begenmeyenler kendisi kaybeder.boyle bir ask yok !! :)10/10
eger filme saçma bir aşk filmi olarak bakarsak bu tüm saçma filmlerin en güzelleri arasında yer alır diyebilirim..bence çok güzel başlayan film ilerde sapıtmaya başlamış bu durumuda seneryonun bazı kısımları kurtarmayı başarmış.fazla begendigimi söyleyemicem.(10/7)daha iyi bi film bekliyodum..
Filmin ana teması zamanınız varken o iki kelimeyi söylemek: Seni seviyorum. Filmin geneli o iki kelimeyi söyleyemediklerindeki en kötü senaryo üzerine kurulmuş. Filmin sonunda da bunun için yakaladıkları fırsatları gösteriliyor ve insanı "acaba"lara yönlendiriyor. Tabi bunlar benim yorum. Bazı bölümleri sıkıcı gelse de izlenmesi gereken bir film. 10/8
abartılmaması gereken bir film. süperdi mükemmeldi diye bir şey söyleyemeyeceğim. izlenebilir ama ne kadar karşı olsakta amerikanlar bu işi biliyorlar. Ben fazla aşk alamadım filmden tek söyleyebileceğim kurguya yazık olmuş harika bir kurgu bulmuşlar ama yazık etmişler.
önceden izlemiştim, kesinlikle muhteşem ve muhakkak izlenilmesi gereken bi film.Kesinlikle tavsiye ediorum.Çok değişik bi kurgusu olan eğlence ve aşkı çok güzel harmanlamış bi film!!!
bence süperrr ötesi bir film hem eğenceli hem duygusal hemde komik insana birçok duygu verebiliyor.sanırım yıllardır hep böyle bir filmi beklemişim aradığımı buldum diyebilirim kesinlikle izlenilmesi gereken bir film şiddetle tavsiye ediyorum :)yanlız filmi orjinal olarak fransızca seslendirme ve türkçe alt yazı şeklinde izlerseniz daha güzel olur türkçe izlediğim zaman ben pek zevk alamadım kendi sesleriyle film daha bir bütünleşmiş oluyor çünkü ;)
inanın kaç kez izlediğimi hatırlamıyorum..hayatımın filmlerinden.olduça eğlenceli ama aynı zamanda duygusal.sonunu izleyip film bittikten sonra şöyle bir duruyorsunuz.mutlaka izleyin aşk bu kadar cesur yaşanmamıştır..
çok aceleye getirilmiş bi film. çoğu sahnede aşkı verememişler bile. yönetmenliği iyi değil kesinlikle. oysa çok sıcak ve sıradışı bi senaryosu var. eğer yönetmen koltuğunda jean pierre jeunet otursaydı. aldığınız hazzı 10 kat daha fazla yaşardınız. ama yinede kötü bi film değil.