Cesaretin Var Mı Aşka?
    4,3
    Cesaretin Var Mı Aşka? hakkında görüşlerin ?

secil-otun26
    secil-otun26

6 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    hayatımda izLediiim en güzeL fiLmlerden biri ve gelen kötü yorumlara karşıda onları dinlemeyin derm ve mutlaka bu filmi izleyin derim.. çoo000ook müthiş bi film..! (:
    happyface
    happyface

16 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    izledigim yuzlerce film icinden ilk 3e rahatlikla giren, ne kadar ovsem az olan, her sahnesini artik ezberledigim muhtesem otesi film.1191 kisinin oyuyla 8,8 almis bir film olarak daha ne diyebilirim ki :) begenmeyenler kendisi kaybeder.boyle bir ask yok !! :)10/10
    mervee-ee
    mervee-ee

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    kesinlikle sıkıcı bir film değil izenmeli hem eğlenceli hem romantik hemde muzur:)tavsiyeyi şiddetle ediyorum
    kaliteliseyirci
    kaliteliseyirci

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    eger filme saçma bir aşk filmi olarak bakarsak bu tüm saçma filmlerin en güzelleri arasında yer alır diyebilirim..bence çok güzel başlayan film ilerde sapıtmaya başlamış bu durumuda seneryonun bazı kısımları kurtarmayı başarmış.fazla begendigimi söyleyemicem.(10/7)daha iyi bi film bekliyodum..
    ozcan-58
    ozcan-58

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    -Amelienin tarzına yakın, insanın içini ısıtan mükemmel bir film....Cesaret isteyen bir çocuk oyununun nasıl efsaneye dönüştüğünü görüyoruz :)
    30stmdi
    30stmdi

12 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    vala bn izlerken çok keyif aldım ve çok beğendim ve çok şaşırdım gayet güzeldi.:D
    9cbaskan
    9cbaskan

30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Filmin ana teması zamanınız varken o iki kelimeyi söylemek: Seni seviyorum. Filmin geneli o iki kelimeyi söyleyemediklerindeki en kötü senaryo üzerine kurulmuş. Filmin sonunda da bunun için yakaladıkları fırsatları gösteriliyor ve insanı "acaba"lara yönlendiriyor.
    Tabi bunlar benim yorum. Bazı bölümleri sıkıcı gelse de izlenmesi gereken bir film. 10/8
    cnem-cnem
    cnem-cnem

29 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    değişik, güzel, iç karartıcı, karmaşık, kendini alamadığın..öyle bi film işte..10/9
    aysan86
    aysan86

9 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Herkesin islemesini tavsiye ederim tekkelimeyle harikaydı,film boyunca şoktan şoka girdim resmen:))
    nasreddinhodja
    nasreddinhodja

2 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    abartılmaması gereken bir film. süperdi mükemmeldi diye bir şey söyleyemeyeceğim. izlenebilir ama ne kadar karşı olsakta amerikanlar bu işi biliyorlar. Ben fazla aşk alamadım filmden tek söyleyebileceğim kurguya yazık olmuş harika bir kurgu bulmuşlar ama yazık etmişler.
    denito-2
    denito-2

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle mükemmel bir fransız sineması şaheseri.. özellikle Marion Cotillard görmeye değer...
    spiderhasan
    spiderhasan

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    önceden izlemiştim, kesinlikle muhteşem ve muhakkak izlenilmesi gereken bi film.Kesinlikle tavsiye ediorum.Çok değişik bi kurgusu olan eğlence ve aşkı çok güzel harmanlamış bi film!!!
    egela
    egela

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    bence süperrr ötesi bir film hem eğenceli hem duygusal hemde komik insana birçok duygu verebiliyor.sanırım yıllardır hep böyle bir filmi beklemişim aradığımı buldum diyebilirim kesinlikle izlenilmesi gereken bir film şiddetle tavsiye ediyorum :)yanlız filmi orjinal olarak fransızca seslendirme ve türkçe alt yazı şeklinde izlerseniz daha güzel olur türkçe izlediğim zaman ben pek zevk alamadım kendi sesleriyle film daha bir bütünleşmiş oluyor çünkü ;)
    ddmjwl
    ddmjwl

12 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    inanın kaç kez izlediğimi hatırlamıyorum..hayatımın filmlerinden.olduça eğlenceli ama aynı zamanda duygusal.sonunu izleyip film bittikten sonra şöyle bir duruyorsunuz.mutlaka izleyin aşk bu kadar cesur yaşanmamıştır..
    rabbit-fcuk
    rabbit-fcuk

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    çok aceleye getirilmiş bi film. çoğu sahnede aşkı verememişler bile. yönetmenliği iyi değil kesinlikle. oysa çok sıcak ve sıradışı bi senaryosu var. eğer yönetmen koltuğunda jean pierre jeunet otursaydı. aldığınız hazzı 10 kat daha fazla yaşardınız. ama yinede kötü bi film değil.