Cotillard hayranı olarak bu filmi izlemeye karar vermiştim. Hiç de pişman olmadım esasında. Çok tatlı, hiç sıkmayan sımsıcak bir filmdi. Belirtmeden geçemeyeceğim; Başroldeki aktörümüzün hem çocukluğu hemde gençliği gerçekten çok tatlı, Cotillard ın güzelliğine zaten laf yok.
Romantik Komedi demeye esasında dilim varmıyor çünkü kah kah güldüren bir film değil ama çok sıcak tebessümler barındırıyor içerisinde.
Bence izleyin biçok Romantik filmden daha tatlı, çocuksu bir masumiyeti ve duygusallığı var içinde. 8,3/10 Dipnot: Filmi orjinal dilinde izlemenizi şiddetle tavsiye eder, Müziklerin güzelliğine de dikkat derim. . .
hayatımda izlediğim en mükemmel aşk filmlerinden biri ..izlemeyenler çok şey kaçırdı bence..birde bu filmin görüntülerinden hazırlanmış bi klip var Cüneyt Ergün "bilinmeyen saati uygulaması"netten izleyebilirsiniz filme birkere daha vurulacaksınız şarkıdan bahsetmiyorum bile..harika bi kombinasyon:)
filmin hem konusu hem de çekim sahneleri gerçekten ilginç ama güzel bir film miydi? bence hayır...Amelie ve bir rüya için ağıt filmlerini beğenenler bunu da beğenir.Bu filmi seven çok sever sevmeyen de hiç sevmez ortalama düşünceye sahip olunabılecek bir film değil çunku.
film gerçekten sıra dışı ve orjinal...fakat beklediğimin çok altındaydı..boş zamanınızı değerlenidrmek için hoş bi eğlencelik olabilir..puanını yüksek buldum
Çok hoş bir film. İnsanın duygularını hareketlendiren etkileyici bir film. Defalarca izlesem sıkılmam 10/9 verdim ama pişmanım şimdi 10/10luk bir film.
değişik bir senaryo karakterler aşka engelleri kendileri koyuyor bu fikir bana ilginç geldi ancak vermek istediği mesaj için bazı sahnelerin fazla zorlama olduğunu düşünüyorum yine de izlemek için güzel
Film çok methedildi bana. Mükemmel ötesiydi sözde... Merak ettim ve büyük hevesle izledim ama tam anlamıyla bir hayal kırıklığı yaşadım. Zevkler elbette ki tartışılmaz ama bu puana sahip olmasına inanabilemiyorum /:
Bu film bir aşk filmi olamaz.. Bu film bir tutku filmi.. Birbirine körü körüne bağlanmış, saplantılı iki insanı anlatıyor.. Aşktan çok daha öte bir film yani.. Ve çok orjinal bir yapımdı filmin başlarında 'bu film ne kadar da Tim Burton filmine benziyor' demekten alıkoyamadım kendimi.. :)) Kısacası izleyin derim bence pişman olmazsınız.. :)
arkadaşlar ne kadar abartmışsınız yahu. aşktan çok malum şahısların hiç düşünmeden yaptığı şeylerden sonra pişmanlık duymaları söz konusu. kendi kendilerine sorun yaratan bir ikiliden başka birşey göremedim. ha birde diğer insanları hiçe saymaları cabasıydı. bunlar maceraperest ama tamamen bencil kişiliklerdi. film diğer karakterleri hiçe saymış hayatı basite almış. aşkı tattıramamış bence
kesinlikle hayatımda izlediğim en iyi aşk filmi..yorumlardaki gibi ya film için ölen yada hiç beğenmeyen insanlar var..bu insanların farklılığıyla ilgili..ben çok etkilendim çünkü filmde bana ait çok şey buldum..hayatınızı yönlendiren filmlerden..bir kez girdimi bir daha asla çıkmaz..kesinlikle kaçırmamalısınız..
bu filmin askla uzaktan yakından alakası yok tamamen tutku.. hatta saplantılı iki insanın yasadıgı tutku.. bu puanı da gercekten haketmiyor.kimse puandan beklentiyle izlemesin.