Cesaretin Var Mı Aşka?
    4,3
    Cesaretin Var Mı Aşka? hakkında görüşlerin ?

shiny-depp
    shiny-depp

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    çok güzel bir filmdi. gerçekten çok sıradışı çok farklı vir yapım. her nekadar beni anı yaşamaktan vazgeçirse de ( çünkü sonumun onlar gibi olmasını istemedim :)) çok beğendim bir flmdi. ama şunu da söylemek lazım filmi izledikten sonra içimde değişik bir sıkıntı oldu ama herşeye rağmen güzeldi
    Sebastianbjk
    Sebastianbjk

4 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    bEğendim mi beğEnmedim mi biLemiyoRum. biraZ Şaşkınım. baZı böLümLerinde tam OLaraK ne oLuP bittiÐini anLayamadım. SanıRım tam odakLanamadım. Havada kaLan biRçok nokta oLdu. yoRumLara ve FarkLı konuSuna GüvenereK daha eğLenceLi bir fiLm bekLemiştim. HayaL kırıKLığı oLdu. Ama hiçbiR saniyeSinde sıkıLmadım. değiŞik biR FiLm
    oLdness_07
    oLdness_07

15 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Filme aşırı şekilde övgü olduğu için gittim.Açıkçası iyi film ama asla ole başyapıt harika felen değil.50 ilk öpücük dersen harika derim ama bu filme değil.Sıkıcıycı benn sıkıldım filmi izlerken.Amerikada yaşasanız film size harika gelebilir ama Türkiyede hayır =)Biraz bizden kopuk bir aşk hikayesi gördüm.
    35kingdom
    35kingdom

29 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    izlediğim aşk filmleri içinde en iyilerinden birisi; farklı...
    ufukdumlu
    ufukdumlu

20 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    izlediiğm en piskopat en enteresan aşk filmlerinden biri aşkı bu yönüyle ele alan hiç bir filme denk gellmemiştim film çok güzel E nede olsa fransız kanal+++ prodiksiyonu yapmış kamera kullanımı sahneler süper
    gul7aman
    gul7aman

1 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    Hayatımın Filmi !
    milyonlarca film izledim böylesine müthiş bişi görmedim. o kadar farklı ki benim için kimse izlemesin bana özel olsun istiyorum. bi yandan da ya herkes bi izlesin bunu sonrada film nasıl olurmuş görsün diyorum.böyle bi filmi yapana nasıl tşk edilir bilmiyorum. müthiş bir yapıt herkesin emeğine sağlık..
    ismetyurd
    ismetyurd

22 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    süper bi filmdi herkezin izlemesini tavsiye ederimm...
    life-dolphin2000
    life-dolphin2000

7 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    ben filmiçok beğendim.ama açıkçası sonunu anlamadım.filmin sonunda betonda ölüyolar aşklarıyla.ama daha sonra huzurevinde görüyoruzonları.biri açıklarsa sevinirim.
    ahmet-ertan
    ahmet-ertan

22 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Çok başarılı bir film. İnsanı derinden etkileyebiliyor. Amelieye benzediği söyleniyor ancak amelie bu filmin yanından bile geçemez.10/9.5
    mustafasacli
    mustafasacli

18 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Hani gerçekliğin betonlaşmış kalıplarını yıkmak istersiniz de statükoya meydan okuyamadığınız için o akıntıya kapılır gidersiniz ya.işte buna direnen 2 çılgının sürükleyen sıradışı ve adeta bir rüyaya dönüşen hikayesi.girişinden finaline,özellikle finaline-değin 4-4lük bir film.tekrar tekrar izlenecek bir çalışma.Marion cotillardı da özellikle tebrik etmek gerekiyor sanırım çok tatlı ve sempatik.8.5/10
    ill-key
    ill-key

14 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Çocukluğun engin hayal dünyasıyla yola başlayıp saçma yollardan giden bir aşk hikayesine dönen bir senaryo.. ya da köşe kapmaca oyunu gibi birbirine verilen cesaret oyunları ile ilerleyen saçma bir aşk oyunu..Ben beğenmedim..10/7..
    onurcan-188
    onurcan-188

6 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    izlediim en güzel filmlerden bir tanesi...izlemeyenler için çok büyük bi eksiklik!!
    izlemeklazım
    izlemeklazım

4 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    o kadar güzel ki ya böyle şiir gibi her sahnesi kendi içinde farklı tatlarda...favori filmlerinden izlemeyen kalmasın arşivlik tekrara tekrar izlenmelik...10/10...arayan arkadaşlarda neten kolaylıkla bulabilrler ben dvdyi sokup çıkara çıkara bozduktan sora netten indirdim.
    dory13
    dory13

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle mükemmeldi... ! O kadar eğlenceli o kadar tatlı o kadar tutku dolu o kadar yok artık dedirten bir filmki... Kısacası izlerken aşkın bütün yanlarını hissedebileceksiniz.. Şiddettle tavsiye ediyorum !
    hilkayist
    hilkayist

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    çılgınca diye tabir edilebilir
    arkalarına bakmadan hayat yaşamak
    dünya bizden ibaret derlercesine
    aşktan ziyade tutku,bağlılık denilebilir
    kızın tutkusu daha baskındı
    erkeğin onu bi kaç yerde hiçe sayması
    sonrasında onsuz olamayacağını anlamasıyla
    onunda o tutkuya sarmalanmasını görebiliyoruz
    merak uyandıran deşişik bir senaryo
    iyi seyirler../8