Kimi filmler vardır ki her izlediğinizde içinizi ısıtır. Bu filmde öyle bir film işte. Romantik filmden çok hoşlanmadığım halde bu filme bayıldım. 10/10
filmleri izlemeden karar vermemek lazım jeux denfants-Fransızca ' oyun alanı' anlamına geliyor Türkiye'de sevilen bi şarkının ismi verilerek seyirci çekmeye çalışılan basit bi film beklerken filmi izlerken bi kendimi filmin içinde buldum aşk mutluluk sevgi üzüntü hayalkırıklığı bir çok şeyi yaşıyosunuz herkese önerdiğim bir çok arkdaşıma izlettiğim bana Fransız sinemasını sevdiren film benden 9/10
izledigim yuzlerce film icinden ilk 3e rahatlikla giren, ne kadar ovsem az olan, her sahnesini artik ezberledigim muhtesem otesi film.1191 kisinin oyuyla 8,8 almis bir film olarak daha ne diyebilirim ki :) begenmeyenler kendisi kaybeder.boyle bir ask yok !! :)10/10
hayatımda izlediğim en romantik, en tatlı, en neşeli, en komik aşk filmi.. senelerdir oynanan bir oyun bir filmi bu kadar eğlenceli bir hale getirebilir mi?
Bu filme kötü diyebilmek için herhangi bir sebeb bulmak imkansız.Hayatımda izlediğim en güzel aşk komedi filmi diyebilirim..Filmi eğer beklenti içine girmeden kendi akışında zevk almaya bakarsanız gerçekten büyük keyif alacağınız bir film..
mükemmel bir kurgu,harika oyunculuklar ve yine bir fransız filmi.. simgesel anlamda sonsuz bir aşk..bu aşkı yaşamak için bir kutuya ve güzel bir kız ark a ihtiyacınız var..sadece? :)
fransız fılmlerı hep basta bayar sonra ortalarına dogru guzellesır dıye ızledım ıyıkı ızlemısım bu kadar mı guzel bı fılm olur:)cocukken baslatılan bı oyun butun hayatınızı kapsayabılır ı?eet kapsayabılıomus bu oyun ıcın bı adet oyun kutusu ve yakısıklı bı erkek ark gererkıo:)