Cesaretin Var Mı Aşka?
4,3

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

12 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Şahane bir Fransız romantik-komedisi...
marshmallow-2
marshmallow-2

24 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Kimi filmler vardır ki her izlediğinizde içinizi ısıtır. Bu filmde öyle bir film işte. Romantik filmden çok hoşlanmadığım halde bu filme bayıldım. 10/10
gokhankocgida
gokhankocgida

13 Nisan 2009 tarihinde eklendi
mukemmel
eksık bır sahne bır yorum olamaz ama ıllakı bır eksıklık olacaksa fınal sahnelerındekı yagmur sahnelerı....ama senaryo muthıs...oyunculuk muthıs..1000000000
baranonline
baranonline

23 Eylül 2005 tarihinde eklendi
filmleri izlemeden karar vermemek lazım jeux denfants-Fransızca ' oyun alanı' anlamına geliyor Türkiye'de sevilen bi şarkının ismi verilerek seyirci çekmeye çalışılan basit bi film beklerken filmi izlerken bi kendimi filmin içinde buldum aşk mutluluk sevgi üzüntü hayalkırıklığı bir çok şeyi yaşıyosunuz herkese önerdiğim bir çok arkdaşıma izlettiğim bana Fransız sinemasını sevdiren film benden 9/10
mehtap6
mehtap6

12 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Renkler,sahneler,müzikler,oyuncular,hikaye,işleniş,romantizm harika..çok farklı bir tarzı oldugunu söyleyebilirim.10/10
happyface
happyface

16 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
izledigim yuzlerce film icinden ilk 3e rahatlikla giren, ne kadar ovsem az olan, her sahnesini artik ezberledigim muhtesem otesi film.1191 kisinin oyuyla 8,8 almis bir film olarak daha ne diyebilirim ki :) begenmeyenler kendisi kaybeder.boyle bir ask yok !! :)10/10
ahmet-ertan
ahmet-ertan

22 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Çok başarılı bir film. İnsanı derinden etkileyebiliyor. Amelieye benzediği söyleniyor ancak amelie bu filmin yanından bile geçemez.10/9.5
mediha199
mediha199

12 Eylül 2006 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en romantik, en tatlı, en neşeli, en komik aşk filmi.. senelerdir oynanan bir oyun bir filmi bu kadar eğlenceli bir hale getirebilir mi?
acisekerr
acisekerr

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
10 numara film bayıldımmmm
dr-
dr-

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
Çok etkileyici,çok başarılı.Marion Cotillard her zaman sade,enfes bir oyuncu.Güzel bir aşk hikayesi,güzel sınamalar,güzel final. 10/10
Durmuş Ali S.
Durmuş Ali S.

17 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Bu filme kötü diyebilmek için herhangi bir sebeb bulmak imkansız.Hayatımda izlediğim en güzel aşk komedi filmi diyebilirim..Filmi eğer beklenti içine girmeden kendi akışında zevk almaya bakarsanız gerçekten büyük keyif alacağınız bir film..
ihate-clowns
ihate-clowns

30 Haziran 2006 tarihinde eklendi
mükemmel bir kurgu,harika oyunculuklar ve yine bir fransız filmi.. simgesel anlamda sonsuz bir aşk..bu aşkı yaşamak için bir kutuya ve güzel bir kız ark a ihtiyacınız var..sadece? :)

izlenmesi gereken bir aşk filmi 10/10
si-ar
si-ar

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
otobus yolculugumda izlemiştim süper bir aşk hikayesi.kaçırmayın
elvuim
elvuim

18 Nisan 2007 tarihinde eklendi
fransız fılmlerı hep basta bayar sonra ortalarına dogru guzellesır dıye ızledım ıyıkı ızlemısım bu kadar mı guzel bı fılm olur:)cocukken baslatılan bı oyun butun hayatınızı kapsayabılır ı?eet kapsayabılıomus bu oyun ıcın bı adet oyun kutusu ve yakısıklı bı erkek ark gererkıo:)
allekoo
allekoo

2 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Sadece izleyin ve gerçek bir aşk hikayesini gozlerinizle gorun.