yine bana jackie hayranları kızacak ama anlayın artık jackie'nin ismi artık satmıyor hayranlıkları için izleyenlere bişey diyemem belki ama o kadar bütçeye yazık, hem jackie de artık bırakmalı ya da daha farklı olmaya çalışmalı....
Bence çok eglenceli bir filmdi. Sürükleyici bir senaryosu vardı Görsel efekleri fena diildi. Genel olarak film güzeldi. Her zaman izleyebileceginiz bir film bence :)
Her ne kadar gerçek konunun dışına çıkılmış olsada gayet hoş bir filmdi.Böyle filmlerde de amaç hoş vakit geçirmek olduğundan kitabın ve yazarın fanları belki filmi beyenmeye bilirler ama diğer kesim izleyici için kesin öneririm
jackie chan herzamanki gibi eğlenceli,komik ve macera dolu bir film daha yapmış.izlerken sıkılmayacağınız uzak doğu döğüş sanatlarının motiflerini göreceğiniz ve aynı zamandada güleceğiniz bir film
yaa film güzel di.ama jackin peşindeki arnold olsaydı çok saçma olurdu.arnoldda hiç komik tipi yok..fazla güldürmezdi.ben ce iyi birini seçmişler..onun yaptığını arnold yapamazdı.o ciddi bir adam:))tek beğenmediğim türkiyeyi çok berbat etmişler.amaçları hemen belli oluyo.hiç alakası olmayan şeyler koymuşlar.neyse fena diil.
filmi beğendim, jackie chan filmlerini sevenler bu filmide seveceklerdir. jules verne in kitabından baya farklı olsada , oldukça gzl bi film . yine bol eğlence ve aksiyon var. eğlenmek istiyosanız izleyinn
sıradan bir filim gibi geliyor bana jackie chan her zamanki tarzıyla aynı filimlerinden biri her zamanki gibi koşuyor atlıyor zıplıyor pek beyenmedim açıkcası ama meraklıları sever umarım
Kötü bi Jackie Chan filmi daha.Filmde bir çok yıldız olmasına rağmen onlar bile izlenir kılamıyor filmi.Süresi de oldukça uzun olduğu için ’’bitse de işimize gücümüze dönsek’’ modunda izleniyor film.Jackie Chan en sevdiğim aktörlerden biri olmasına rağmen son dönemlerde pek iyi işler yapamadı.Böyle giderse onun da sonu Jean-Claude Van Damme,Sylvester Stallone,Steven Seagal gibi olacak (tabii bu benzetmeyi box office olarak yapıyorum).Her neyse,daha fazla konuşmayalım ve hayatındaki iki saati boşa geçirmek isteyenlere ’’önden buyurun’’ diyelim. 3/10