3,6
Teksas Katliamı hakkında görüşlerin ?
6 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Ne zamandır izlemek istiyordum filmi ve sonunda izleme fırsatı buldum.Oldum olası teen slasher türünü severim ve bu film de türün iyi örnekleri arasına adınıklişeler olmasına rağmenyazdırmayı kesinlikle başarıyor.Sırf jessica biel için bile izlenir yani.8/10
14 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
gayet başarılı ve bir o kadar da izleyici geren iyi bir korku filmi...zaten memnun kalacağımdan emindim,yanlız bazı sahneler bana hostel ve mumya evi filmlerini anıumsatıyordu.beraber gittiğim arkadaşlarım ağzı açık izlediler.böylesine iyi bir filmi yapıldıktan üç yıl sonra izlemek gerçekten üzüntü verici bir şey.8/10
10 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Klişelerden kurtulmaya çalışan, ürpertici atmosferi, izleyiciyi geren sahneleriyle çok başarılı bir yapım. Özellikle katil ailenin üyeleri müthiş seçilmiş. Her birinin tipinde ayrı bir korku havası var. 8/10
6 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Fragmanı üzerinden konuşacak olursam, etkileyici diyebilirim. Tabi türü sevenlere. Ben genelde zorlanıyorum bu tip filmleri izlerken... :)
16 Aralık 2003 tarihinde eklendi
filmi izledim korkmak istiyorsanız doya doya korkarsınız.ayrıca merakımı yenemedim.tobe hooper in çektiği ilk filmide izledim.korku severler tatmin olacaklardır...
2 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bence tam bi gerilim filmi.izlerken insanı etkilemeyi başarmış.ama evde izlenilecek bi film değil,çünkü özellikle ses efektleri çok güzeldi.bu yüzden evde izlediğinizde beğeniceğinizi pek sanmam
20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Bu filmin gerçek yaşamdan uyarlama olduğunu bilmek bile insanı geriyor. Bence filmin bütünü gerilim türünü sevenleri tatmin eder. Özellikle filmin sonunda yayınlanan siyah-beyaz gerçek kayıtlar inanılmazdı.
17 Haziran 2006 tarihinde eklendi
bayağı önce çıkmış bir film ama sinema salonlarına yeni çıktı okuduğuma göre mükemmel bir senaryo ya sahip bir film filmi izlemedim ama jessica biel mükkemmel bir film çıkattığını düşünyorum korku gerilim mi istiyorsunuz bu filmi izleyin :-)))
25 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en başarılı 'yeni versiyon' filmlerden biri. Evet, genelde remake tarzı filmlerden hoşlanmam, ancak daha önceden Orijinal versiyonu izlediğim Texas Katliamından bile çok daha iyi ve etkiliyici. Tabii bu aradaşu gerçeği göz ardı etmemek gerekiyor, bu film tam bir remake değil, aksine 70’li yıllarda çekilen orijinal versiyonun bir nev-i yarı belgeseli gibi, tabii şu anki dönem oyuncuları oynamış ancak filme öyle hava getirilmiş ki, filmin oyunculardan tutun filmin formatına kadar sanki 70’lerdeki orijinalin renkli halini izliyormuşsunuz havası veriyor, hatta oyuncular ona göre seçilmiş diyebilirim. Sonuç: 9/10.
1 Kasım 2006 tarihinde eklendi
tüyler ürperten bir film.gerçekten korktuğumu söylersem abartmış olmam sanırım.özellikle final sahnesinde siz bile filmdeki karakterler gibi neye uğradığınızı şaşırıyorsunuz ve çaresiz hissediyorsunuz.özellikle sinemada izlenmesi gereken filmlerden diyebilirim Korku severler için ...
17 Şubat 2005 tarihinde eklendi
arkadaşlar filmi izledim bu izlediğim korku filmlerin içinde etkilendiğim iyi filmlerden birisi yönetmen iyi olaylar araştırılmış ve film gerçek öyküye en yakın olanı bence
20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Korku klasikleri arasında yerini almış bir film. İlk dakikasından itibaren filme bağlanıyorsunuz ve gerilimi sonuna kadar hissediyorsunuz. Leatherface karakteri psikopatlığın sınırlarını zorluyor. Umariım 2. filmde bunun kadar güzeldir.
23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
türünün en iyi örenkelerinden pek konusu ve de gerilim havası olmasa da vahşet sahnelerinin daha fazla yer aldığı başarılı bir yapım
27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
şahsen bence güzel bir filimdi ve sürekli gerdi artık kurtulsun diye
20 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
BEYLER İZLEMEDEN YORUM YAPMAYIM GÜZEL OLACAĞINA İNANIYORUM