vizyona girmemiş onca kaliteli film varken 12 yaşındaki ççocukların bile korkmayacağı bir film yayınlamak gerçekten çok anlamsız. made yaz dönemi ölü sezon o vakit toronto veya sundence'te başarı kazanmış bağımsız örnekleri yayınkasalar da biz sinema tutkunları saf sinemaya olan hasretimizi gidersek!!!
Herkezin Jessica Bieli tanıdığı ve güzelliğinden etkilendiği basit bir salasher, orjinalide kötüydü bu yeni çevrimide aynı saçmalıklar aynı yetersiz oyunculuklar aynı klişer.Dediğim gibi tek iyi yanı Jessica Bielin güzelliği(bağladığı tişörtü :)
bence film iyi ama ben sonuna kadar sabredemedim. o sahnelerden sonra benim de midem kabartı içim ürperdi ki ben normalde korku türüne gülmek için giderdim bu sefer iğrençlik duysununu tatım sanırım uzun süre bu filmin etkisinde kalıp bir filme gidemicem:)
korku filmi sevenler için vakit kaybı bence.Bitirmek için zor dayandım.Çığlık ve testere sesi var sadece,konu yok senaryo yok.Tek olumlu yani gerçek hikaye olması.
ya hep aynı senaryo bir grup genç geziye çıkıyo ve testereli bi adam bunları kovalıyo.teksas da dehşet,teksas kasabı ve son olarakda teksas katliamı.ya bunlar hep aynı filmler.sadece oyuncular değişik.bu nasıl bi mantık anlayamadım.
yeniden çevrimler beni gıcık ediyor.şey gibi sanki hani sen yapamadın bak benimki nasıl olmuş.hiç gereği yok.birde yeter artık şu gençleri gezi esnasında öldürmekten vazgeçsinler nedir bu gençlerin haali yaw.pikniğe gidemez olduk manyağın biri elinde envayi çeşit kesici aletle çıkacak diye.
çoğu sahnede irkiliyorsun ama fazla abartılı ve kafanızdaki birçok soruyu yanıtlamıyor. ben saw serisiyle ilgili olduğu için gittim ama alakası yok..o bebek ilk sahnede çıkan ve kendini öldüren kızın olsa gerek ama çocuk yaklaşık 8 aylık var. saçma yani...