Siz bu filmi niye testereyle alkası yok falan gibi yorumluyosunuz.Zaten alakasız filmler bu film gerçek bi olaydan esinlenilip yapılmış.zaten filmin sonunda o kişinin gerçek fotoğrafını gösteriyolar.Ve eski filmin yeniden çevrimi filmin adında saw geçiyo diye ve testere geri döndü diyo diye galiba karışıyo ama alakası yok.bu elektrikli testereli adamın gençleri doğramasını anlatıyo.ayrıca film müthiş hiç öyle klasik gençlik korkusu değil insanı çok etkiliyo.The beginning olarak da çekildi 2006 yapımı ama türkiyeye ne zaman gelir merak konusu...
gayet başarılı ve bir o kadar da izleyici geren iyi bir korku filmi...zaten memnun kalacağımdan emindim,yanlız bazı sahneler bana hostel ve mumya evi filmlerini anıumsatıyordu.beraber gittiğim arkadaşlarım ağzı açık izlediler.böylesine iyi bir filmi yapıldıktan üç yıl sonra izlemek gerçekten üzüntü verici bir şey.8/10
Son günlerde geçrdiğim en gergin saatleri bu filmde geçirdim...MAnyak ötesi sahnleri,korku ve dehşet dolu kovalamacalarıyla harika bir film.Gerilmek ve kan görmek isteyenlerin mutlaka izlemesi gerekir:))Ayrıca diğer filmlerden esinlenilmiş sahnelerde yok diil
çoğu sahnede irkiliyorsun ama fazla abartılı ve kafanızdaki birçok soruyu yanıtlamıyor. ben saw serisiyle ilgili olduğu için gittim ama alakası yok..o bebek ilk sahnede çıkan ve kendini öldüren kızın olsa gerek ama çocuk yaklaşık 8 aylık var. saçma yani...
kötü eleştirilerin hiçbirine katılmıorum.. bnce korku dozu yüksek heyecanlı bi filmdi.. ama abartmaya gerek yok... yinede izlemeye değer tawsiye ederim...
Filmi bugün izledim ve harika bir gerilim filmi. Sinemada bir ara arkamı döndüm ve herkes koltuğa yapışmıştı. Herkes kendini filme çok kötü kaptırmıştı. Ama morgan’ın sözünü dinleselerde belkide başlarına hiçbir şey gelmezdi.
korku filmi sevenler için vakit kaybı bence.Bitirmek için zor dayandım.Çığlık ve testere sesi var sadece,konu yok senaryo yok.Tek olumlu yani gerçek hikaye olması.
ben bu filmi amerikada izlemiştim. insanlar ağlayarak çıkıyolardı. gerçek bi hilayeden oluşması ve hayal ürünü olmaması bence gerçekten güzel. bilgisayar sahnesi izlemeden yada hayal ürünü oluşmayan, kan görmek isteyenler için bence gerçekten ürkütücü :)
Gerçekten izlenmesi gereken bir korku filmi. Bu film için söylenecek pek fazla bişey yok. Dehşet filmin her anına hakim. Gerçekten korku filmi izlemek istiyorsanız bu film için acele edin.