bence film iyiydi...sürekli gerilim vardı atmosfer seslerle iyi oluşturulmuş...jessica biel e çok acıdımı sölemeliyim rolü icabı sürekli ıslanıp ordan oraya koşmak savrulmak zorunda kalmış...leather face ismi zaten yeterince gerginlik yaratıo di mi?
Bu filmin gerçek yaşamdan uyarlama olduğunu bilmek bile insanı geriyor. Bence filmin bütünü gerilim türünü sevenleri tatmin eder. Özellikle filmin sonunda yayınlanan siyah-beyaz gerçek kayıtlar inanılmazdı.
bazı arkadaşlar filmi beğenmemiş forumlarda okuduğum kadarıyla.yalnız atladığınız bir konu var.bu filmin konusunun gerçek olduğunu bilen varmı aranızda?1950li yıllarda yaşanan gerçek bir olay!o güne ait orjinalliği kanıtlanmış polis kamerası kayıtları var.izlemenizi tavsiye etmem(gerçi filmden pek bi farkı yok ama)gerçekten ürkütücü
arkadaslar filmi azonce izledim.'gerilim=kan,dehset,bacak kafa kesip koparmak' demek değildir!!!filmi izlerken midem bulandı diyebilirim.kendinize ve 'midenize' guvenmiyorsanız bu filmi izlemeyin:))artık benim de bir fobim var:ELEktrikli TEStere!!!>>
bence tam bi gerilim filmi.izlerken insanı etkilemeyi başarmış.ama evde izlenilecek bi film değil,çünkü özellikle ses efektleri çok güzeldi.bu yüzden evde izlediğinizde beğeniceğinizi pek sanmam
tüyler ürperten bir film.gerçekten korktuğumu söylersem abartmış olmam sanırım.özellikle final sahnesinde siz bile filmdeki karakterler gibi neye uğradığınızı şaşırıyorsunuz ve çaresiz hissediyorsunuz.özellikle sinemada izlenmesi gereken filmlerden diyebilirim Korku severler için ...
Dehşet ve gerilim severler için soluk soluğa izlenilebilecek bir film.Ama çerez bir film olduğunu da söylemek gerekir...Bu arada filmin özetinde sanırım bir hata yapılmış.Çünkü Şerif Deriyüz'ü alt etmeyi bırakın tam tersine ona yardım ediyor.Gençlerin arabası da mezbahaya falanb çarpmıyor