Paris, Seni Seviyorum
    3,6
    Paris, Seni Seviyorum hakkında görüşlerin ?

aa-tamer
    aa-tamer

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Film küçük küçük aşk hikayelerinden oluşuyor. Bazı hikayeler insanda iyi etkiler bırakıyorsa da bazıları 'bunun burda ne işi var' dedirtiyor. Özellikle otoparkçının, körün, vampirlerin ve çocuğunu kaybetmiş bir annenin hikayeleri gerçekten insanı etkiliyor. Ama bir kafede geçen, ayrılmanın eşiğinde olan iki kişinin konuşmalarına ne gerek var diyebiliriz.. İzlenebilir bir film..
    mertbendes
    mertbendes

19 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Filmi deişik buldm gzldi bi bakıma ama tam bi konuya alışıyosun tak diğerine geçiyo.Joel Coen çektiği bir numaraydi her zamanki gibi..
    erasmus1984
    erasmus1984

2 Mart 2007 tarihinde eklendi
    yorumlarda gordugum kadariyla film izlenmemis sadece beklentiler var, beklentileri karsilamiyor bence,,filmi az once izleme firsatim oldu, icinde guzel hikayeler var ama cok degil,
    aa-dundar
    aa-dundar

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Bu kadar yönetmeni bu kadar senaristi hiç görmemiştim. Süper bir film olacağını düşünüyorum
    borune
    borune

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    zannedersem bir çok yönetmenin ilk uzun metrajlı filmi olacak heralde.hoş bir filme benziyo.isimi, afişi, yönetmen ve senarist zenginlği, bide çok güzel bir şehire harkülade bir duygu yükleyince filmin izlenebilirliğini arttırıyor.farklı bir yapıt olacak muhtemelen.izlemek için sabırsızlanıyorum
    crazylaz
    crazylaz

23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    ilk defa denenen birşey ve izlenmeli ustalar için izlenmeli bence...
    hibergate
    hibergate

16 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    mutlaka görülmesi gereken bir film varsa bu o
    ozzyyyy
    ozzyyyy

5 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    paris ve aşk!angel-a daki parisi ve aşkı çok daha büyük bir yapmda izlicez inanlmaz yönetmenler senaryo ve görntü yönetmeni muhtaşem olcak gibi bence yani!!