Paris, Seni Seviyorum
    3,6
    Paris, Seni Seviyorum hakkında görüşlerin ?

ibrahimkulac
    ibrahimkulac

8 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    merhablar, paris i love you'yu izlemeden önce çok fazla önyargıya sahiptim. ancak filmi izleyince biraz daha farklı gördüm olayları. hiçbir filmde sıkılmadım. ama filmden sonra aklıma bişeler geldi. ticari olduunu söyleyen bir çok kişi var ve haklılar ama ticari olup bu kadar iyi olabilecek bir film olması zor birşey. becermişler. her filmi çok sevdim. ve hepsi için dadikakarca konuşabilirim. natalie portman muhteşemdi, vampir filmi beni derinden sarstı. bıçaklanan adamın hikayesi, boşanan çift, daha da önemlisi amerikalı fransızca öğrenen turistin paris tatili mmuhteşemdi. hiçbirine kötü diyemicem. juliette binoche oyunculuğuyla beni perdeye kilitledi. paristen nefret eden biri olarak fikrimi değiştiremese de film çok başarılı.
    bittersweetsymphony
    bittersweetsymphony

5 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Hikayeler değişik.Bazıları çok güzel hatta keşke devamı gelse diyebileceğiniz nitelikte,bazılarına ise sıkıcı bile denebilir.. Natalie Portman'ın bulunduğu hikaye,filmin ilk ve sonundaki hikaye çok iyi. Tavsiye ederim.Kısa metrajlardan oluşmuş ilginç bir film.
    schindlerin
    schindlerin

4 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    kadro çok iii filme saygı duymayılım bence
    filim ise fena değil kesinlikle izlenir ama sinemada değil tabiki :)
    dicle-can
    dicle-can

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    bazı hikayeler sıkıcı ama çoğu guzel ..izlemeye değer
    thinkerbelll
    thinkerbelll

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Film gayet güzeldi.Biraz istemeyerek girmiştim ama değdi zamanıma kesinlikle.Tavsiye olunur..
    dikkat-virusumm
    dikkat-virusumm

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    en guzelhikaye bıcaklanılan adamın hikayesıydı hercesıt aşkdan bahsetmış filmde cocuguna olan aşk karısına olan aşk guzell
    elife-e
    elife-e

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    arkadaşlar ne olur gitmeyin yalvarıorum çünü berbat ya berbat bile az kalır gitmeyinn
    senward
    senward

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    acayip farklı bir film olmuşşş ilginçç
    bewhy-2
    bewhy-2

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Bir çok yönetmenin elinden çıkan kısa filmlerde anlatılan, mini Paris öykülerinden oluşuyor Paris je t'aime. En fazla 3- 5 dakikalık rollerde oynayan o kadar çok kayda değer oyuncusu var ki.. Hikayelerin farklı yönetmenlerin aktarması, farklı türlerde filmeri karışımını oluşturmuş. Sıradışı ve izlenesi bir film..
    film-buff
    film-buff

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Farklı yönetmenlerden paris=aşk konulu ilginç kısa filmler....Alışılmışın çok dışında.değişiklik iyidir.İzleyin derim ben...
    furkankarakullukcu
    furkankarakullukcu

28 Mart 2007 tarihinde eklendi
    aslında Natalie Portman olması izlemem için sadece tek bir sebep.
    udinarli
    udinarli

28 Mart 2007 tarihinde eklendi
    11 Yönetmenin ve degisik bir sürü oyuncunun bir araya toplanarak bolumler halinde cektigi harika bir film. Filmin yapimina ön ayak olan Amelie filmini ceken yonetmen olunca ortaya cok guzel bir film cikmis. Askin Pariste ki bir cok halini konu alan film gercekten izlenmeye deger arkadaslar.
    memoguner
    memoguner

26 Mart 2007 tarihinde eklendi
    çok çok çok güzel bir film herkesler izlemeli bence:):):)
    MİRKWOODLULEGOLAS
    MİRKWOODLULEGOLAS

25 Mart 2007 tarihinde eklendi
    çok değişik bir film olmuş.sevginin her çeşidini konu etmişler,anne çocuk, erkek kadın, iki dost, arkadaşlığa dönmüş eski karı koca,dinler arası sevgi,tanışılmamış ve yaşanmamış sevgiler...j.binoche çok etkileyici, tom tkywerın filmi çok derin, bakıcılık yapan kadının mimikleri ve ninnisi çok sıcak.zenci adam ve paramedik kadının hikayesi çok hüzünlü
    sardok
    sardok

23 Mart 2007 tarihinde eklendi
    bole onemlı yonetmenlerın kısa hıkyalerını ıslemek ozellıkle tek konu uzerıne bence kacrılmamalı,fılmı ızlemıs bırısı olarak ozellikle Vizcenzo Natali 'nın kısa fılmıne dıkkat...harıka kacrmayın.