Van Helsing
4,3
Van Helsing hakkında görüşlerin ?

yusufziyadurbak
yusufziyadurbak

11 Kasım 2009 tarihinde eklendi
filmin unutulmazı bence müziği... harika bi müziği var harika... yıllardır telefonumun zil sesi helsıng ın müziği... gitar anca bu kadar güzel öttürülür:)))
galbayram
galbayram

12 Eylül 2009 tarihinde eklendi
hikaye çok güzel ve akıcı işlenmiş hiç bi sn sinde sıkılmıyor insan.türünün kesinlikle izlenmesi gereken filmlerinden
Lycan-2
Lycan-2

22 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Film baştan sona aksiyon ve hic sıkılmıyosun...Sürekli hareketlilik var ve film aynı cizgide gitmiyor farkındalık var...Türünde en iyisi diyeblirim
lloth-ansea
lloth-ansea

27 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Güzel bir kurt-adam vampir filmi :)ama çoğu filme karşın burda kurt adamlar başrolde...Benim gerçekten zevkle izlediğim bir filmdi.Güzel bir kurguya sahip ve amacı önüne geln vampirleri temzlemek olmayan bir filmdi.Belli başlı kalıplaşımış klasikler olsada yartıcı bir film denebilir. 10/9 Atlamdan; çizgi filmide güzeldi:D
techno850
techno850

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
en kanlı vampir filmlerinden yapıcı olması gerekmez hayal gücüne de yer verilmeli. 10/10 oyunculuklar ve duyguların perdeye yansıtılması mükemmel.
sefailhan
sefailhan

3 Haziran 2009 tarihinde eklendi
kurt adamlı ve vampirli filmlerin en iisi tabi bu film ii ama kesmedi diosanız bu filme rakip bir de karanlıklar ülkesi filmi var iki filimde bol aksiyonlu ve keyifli ama van helsingin serisi çıksaydı çok daha ii olurdu
savascetinkaya55

hani bu filmin devamı...
Josephy
Josephy

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film.Ayrıca HD kalitesini sinemaya sunan ilk yapıtmış.Bu yönüyle görsel efektler mükemmeldi
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
cizgi fiLm vari oLmus ama butur fiLmLer hep oLe degiLmi?
iihunter54ii
iihunter54ii

1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Aksiyon sever için süper bir film 10/10
eycku
eycku

27 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Tarihin en iyi filmlerinden biri.Müziği hala ana haberlerin bir numarası.Konusu ve yapımı mükemmel bir film.Hugh Jackman aşmış.Kate Backensile olağanüstü.P R E S T İ J le birlikte tarihin en iyi filmleri sıralamasına Hugh Jackman la girmeyi hak ediyor...
Meet-in
Meet-in

26 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bu tarz filmlerin içinde en beğendiğim.10/9
dilos-s1993
dilos-s1993

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bu tarz filmleri pek sevmem ama bu film gerçekten güzeldi
chinaskilker
chinaskilker

30 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
başından sonu belli olan; fantezi, aksiyon filmlerinin pahalı ve kaliteli versiyonlarından biri...