yusufziyadurbak
11 Kasım 2009 tarihinde eklendi
filmin unutulmazı bence müziği... harika bi müziği var harika... yıllardır telefonumun zil sesi helsıng ın müziği... gitar anca bu kadar güzel öttürülür:)))
Güzel bir kurt-adam vampir filmi :)ama çoğu filme karşın burda kurt adamlar başrolde...Benim gerçekten zevkle izlediğim bir filmdi.Güzel bir kurguya sahip ve amacı önüne geln vampirleri temzlemek olmayan bir filmdi.Belli başlı kalıplaşımış klasikler olsada yartıcı bir film denebilir. 10/9 Atlamdan; çizgi filmide güzeldi:D
kurt adamlı ve vampirli filmlerin en iisi tabi bu film ii ama kesmedi diosanız bu filme rakip bir de karanlıklar ülkesi filmi var iki filimde bol aksiyonlu ve keyifli ama van helsingin serisi çıksaydı çok daha ii olurdu
Tarihin en iyi filmlerinden biri.Müziği hala ana haberlerin bir numarası.Konusu ve yapımı mükemmel bir film.Hugh Jackman aşmış.Kate Backensile olağanüstü.P R E S T İ J le birlikte tarihin en iyi filmleri sıralamasına Hugh Jackman la girmeyi hak ediyor...