beyler yuh yani konu ya bakarak filme 9,9 verilir mi film bir defa ABD de vasat düzey de oldugu ve www.apple.com/quicktime adlı adreste baktıgım kadarıyla filmin iddasıda fazla degil ve yorumları okudum kimse filmi izlememiş herkes beklentide ,şu iyi bu kötü önyagılarındandan kurtulmalıyız ama frgmanı izledim gerilim ve aksiyonu olan bir film olacaga benziyor fragmanı çok güzeldi
Ben seri katil filmlerini severim.Bu sefer karşımızda arabasını çok iyi kullanan bir seri katil var.Ben bu yapımı beğendiğimi söyleyebilirim.Eğer seri katil filmlerini seviyorsanız bu filmden sıkılmayacağınızı düşünüyorum.Ben bu filme 10 üzerinden 7.5 puan veriyorum.
İsa filminde bence bu seneki oscarlarda en iyi erkek oyuncu oscarini alacak olam james cavizel oynuyor.. .birde filmin konusu ilginç olunca seyredelim bakalım
filmi izledim yıllar önce yapılmış bir film vardı hatırlarmısınız şeytanın arabası o film bundan daha iyidi. caviezel iyi bir oyuncu onu ilkmonte cristodan bilirim ama bu filmde niye oynamış merak ettim
film söylendiği kadar kötü değil bence.bir psikopatın yollarda saçtığı değşet ve buna sevdiğini kurban veren bir adamın intikam alma arzusu.kanmıdır bir filmi gerilimli yada korkunç yapan .hayır.bu filmde gerilim var.tabi görebilenler için.
ya arkadaşlar filmi izlemedenmi yorum yapıyorsunuz film hiç güzel değil hatta saçma yorumları okuyup iyi zannettim film izlerkende bitsede kurtulsam diye bekledim film berbat izlemeyen izlemesin derim çünkü ben izlllleeeeeeeedimmmm
Film orta halli, sonuna doğru seyirciyi sarması beklenirken baymaya başlıyor. Bu filmi izlemek yerine zamanınızı daha iyi değerlendirecek uğraşlar bulabilirsiniz. (Ben malesef izledim). 5/10.