Keşke 30 Olsam
3,9

cagdasbayat
cagdasbayat

12 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bu kadar zevk alacağımı ve eğleneceğimi beklemiyordum açıkcası.Eğlendiren bir film kesinlikle!
betyl
betyl

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
eğlenceli bir film, elbette amerikan romantik komedisinden ne beklenirse onu beklersin. çok eğlenceliydi ama.. ;) ben bile bunlar sayesinde romantik komedi sever kişi oldum çıktım :) bazı sahneler havada kaldı, ama çoğunluğu hayal olan filmde konunun toparlanmasını çok fazla bekleyemezdim :) bulunca, karşılaşınca ya da romantik komedi tutkunlarındansanız alınca mutlak izleyin derim. :)
TC Mustafa B.
TC Mustafa B.

17 Şubat 2014 tarihinde eklendi
favorilerim arasındadır, harika vakit geçirmenizi sağlar kesinlikle!!
Siyahatlyprens
Siyahatlyprens

23 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Seyircisine çok bi şey vaad etmeyen fakat eğlenceyi, aşkı ve hüznü sonuna kadar yaşatan, duygulandıran, düşündüren, izlerken sıkılmıycağınız, hoşca vakit geçirebileceğiniz sevimli bir film..
a-tangulu
a-tangulu

20 Eylül 2006 tarihinde eklendi
eğlenceli güzel vakit geçirmek istiyosanız ozellikle kız arkadaşlarınızla izlenebiyecek şeker bi film
nevinur-13
nevinur-13

15 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Film senaryo, konu bakımından çok klasikti; ama izletken ciddi anlamda keyif alıyorsunuz. Jennifer Garner'ın performansı izlenmeye değer. Aman boş ver bu filmi deyip geçmeyin. Ben de öyle diyordum; ama filmi izleyince çok memnun kaldım.
zzade
zzade

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli keyifli bir film ben çok beğendim.
Seyretmeyen herkese öneririm. sonu güzel bitenlerdenn
cranberriess23
cranberriess23

7 Ekim 2006 tarihinde eklendi
jennifer garneri birazcik julea robertsa benzeten oldu mu aranizda? jenniferin oynadigi filmlerden izledigim ilki diyebilirim, ben bu filmi mark icin almistim :)birde anlayaamdigim bir nokta var okulun en yakisikli ve populer cocuguyla utanc verici nasil bir deneyim yasadi anlayamadim, yani jenanin dolapda onu beklemesi ve mattin gelip onu opmek istemesi mi utanc verici? eger boyle biile olsa tombul matt okulun en yakisikli cocugu degil ki, sanirim hatlarda bir karsima olmus ;)
film fena sayilmaz, klasige yakin bir film, yani sonunu az cok tahmin edebilirsiniz, eglenceli, caniniz SIkkinsa izleyip neselenebilirisiniz :P markin performansi icin
108 veriyorum
hylel-ween
hylel-ween

16 Mart 2005 tarihinde eklendi
Bence güzel bir filmdi.Yalnız sonu biraz karışıktı.Bi de küçüklüğüne döndüğünde neden kaldığı yerden değil de biraz baştan devam ediyor?
Bu konuda kötüydü.Kız Büyüyünce çok güzel oluyor.Ve matt'in eski halinden eser kalmıyor.Ama bence matt küçükken daha tatlıymış
aslgvn
aslgvn

7 Ekim 2006 tarihinde eklendi
çok eğlenceli.sürekli gülümsetio iyi vakit geçirmek istiosanız izleyin yani:)
hurolozkan
hurolozkan

4 Ekim 2004 tarihinde eklendi
slm ne bekliyorsunuz!garner için izlenir...
layd-seda
layd-seda

13 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Bu filmde ki Jena rolüne Jennifer Garner'den başkası konulsaydı film bu kadar iyi olmazdı.O yüzden filmin bel kemiği tabikide Jennifer.Çok eğlenceli bir filmdi.Ben bu filmi sinemada izlemiştim.Ama evde izlemesi daha güzel oluyo tavsiye ederim.....
karniyaz
karniyaz

30 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Defalarca kez izlediğim bu film her seferinde keyiflenmemi sağlamıştır.Türüne göre oldukça cici, komik, hüzünlü, abuk, özetle güzel bir filmdir kendileri.Ama ben fikir olarak 'Keşke 20 Olsam'ı daha gerçekçi bulanlardanım:)
p-sawyer-bengi
p-sawyer-bengi

2 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
eğlenceli bir filme benziyor.
ugureryilmaz
ugureryilmaz

3 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Tam yazın gıdıcılek bır fılm... :)