fatomann
28 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Film bir harika ama izmir’de tek bir sinemada bile orijinal diliyle göstermiyorlar, hep Türkçe dublaj. Yazıklar olsun, bütün hayallerimi yıktınız. Türkçe film izleyecek olsam Türk filmine giderim. Jim Carrey’nin kendi sesini duyamadıktan sonra kıymeti yok..
film güzel çok beğendim jim carrey döktürüyo ama kahkalarla gülmek isteyenler bakımından izlenebilecek bir film diil film için yaratılan ortam ve teknolojiye tek anlamıyla bittim hele tahta iskeleler üzerindeki ev müthişti
Daha önce 'Caper' ve 'City of Angels' gibi orta karar filmlere imzasını atmış olan yönetmen Brad Silberling'in bu yeni filminden pek ümitli değildim açıkcası, karşıma Chris Columbus'un yönetimindeki ilk iki vasat Harry Potter filminin tadında bir film çıkacağını bekliyordum, ne de olsa iki isim de daha çok gişeye yönelik filmlerle anılan yönetmenler. Ancak Harry Potter serisinin filmlerinden daha eğlenceli bir film izlediğimi rahatlıkla söyleyebilirim. Özellikle sanat yönetiminin birinci sınıf bir iş çıkardığı, seyircisini tatmin edici süresiyle kasmadan hikayesini rahatlıkla anlatabilen büyüleyici bir yolculuğa çıkartıyor. Jim Carrey'nin fazla abartıya kaçmadan yine harika bir performans sunduğu, Timothy Spall, Meryl Streep ve baş çocuk oyuncularına kadar tüm kadronun da üzerine düşeni yeterince yaptığı filmin Oscar'larda özellikle sinematografisi, görsel efektleri ve sanat yönetimi dallarında iddialı olduğunu söylemek hiç de yanlış olmaz sanırım...(6/10) seçimine kadar
Fragmani ilginc ve de icinde jim carrey var die gittim, son derece bayik sikici sacma sapan bi cocuk filmi cikti yazik walla paraniza gitmeyin bosuna Jim Carrey bile kurtaramamis filmi cok bos bi film..