Talihsiz Serüvenler Dizisi
4,2
Talihsiz Serüvenler Dizisi hakkında görüşlerin ?

by-bloody
by-bloody

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
jim carrey yine döktürmüş filmin içinde herşeyi bulmak mümkün kitaplarıda çok zevkliydi güzel bi' film kesinlikle zman kaybı değil..
Chev
Chev

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
jim carrey jim carreygzl vakit geçirilebilcek bir film
merve357
merve357

20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
müthiş bir film
çocuklar çok tatlı özellikle de sunny
uçurumun kenarındaki evdde çok şirin
jim carrey mi ?
aşifte ismi yazmasa tanımazdım galiba müthiş ya adam mükemmel
devamını sabırsızlıkla bekliyorum
salaris
salaris

12 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Filmde heyecan uyandıracak sahneler az olduğu için biraz vasat kalıyor ama benim gibi jim carrey hayranı olsanız bile o bile filmi vasatlıktan kurtaramıyor.Ama yinede izlenmesi gereken bir film.Ayrıca violet rolündeki kız bayağı güzeldi :)
Rinnegan
Rinnegan

2 Aralık 2006 tarihinde eklendi
1,2 ve 3. kitaplara sadık kalınmamıştı bir sahnede.Onun dışında güzel bir filmdi.
eraysinema
eraysinema

20 Kasım 2006 tarihinde eklendi
güzeldii
canavar-cocuk-53
canavar-cocuk-53

2 Kasım 2006 tarihinde eklendi
yani warya tam 10'luk bi film olmuş kitaplarının 11'inide okudum onlar harika filmde harika yani gerçekten Talihsiz Serüvenler kitaplarını herkeze tavsiye ederim filmide güzel...!!!10/10
ronaldo-mysta
ronaldo-mysta

1 Kasım 2006 tarihinde eklendi
10 numara çok güzel çok beğendim harika bi film zaten j.carrey in her filmi çok güzel bu adam süper rol yapıyo yaaaaaa
gundogdukaan
gundogdukaan

29 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Güzel bir film. Beğendim.
koktenersen
koktenersen

19 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Film çok hoşuma gitmedi. Yaratıcılık var ama, film genel olarak iyi değildi. Fantastik bir film sadece. Jim Carrey her zamanki gibi çok iyi. Meryl Streep de ayrı bir hava katmış. (6/10)
ncinarli
ncinarli

14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Çocuk filmi olmaktan öteye gidememiş maalesef.Charlie’nin Çikolata Fabrikası’nın başarısı gibi bir başarının yanından bile geçememiş.Tamamen çocuk yaştaki izleyicilere hitap ediyor.Her şeye rağmen bazı sahnelerde görsellik oldukça iyiydi.Carrey’in oyunculuğu da başarılı ve oyuncu kadrosu çok zengin gerçekten.İzleyip izlememek size kalmış.
echo20
echo20

24 Eylül 2006 tarihinde eklendi
kitaplarını filmine göre daha çok beğendim...kitapta hiç ama hiç sıkılmıyorum ama filmde birazcıkda olsa sıkıldımm=(( yine de güzeldii
muzafferkabaci
muzafferkabaci

14 Eylül 2006 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu film güzel olma çabasında değil zaten..ben 11 tane kitabını okudum son iki kitabı da merakla bekliyorum..kitapta yazar habire bu kitap çok talihsiz okumayın şeklinde şeyler söylüyor tıpkı filmde olduğu gibi..aslında isterseniz süper ötesi bir filmde olabilir bu hangi yönle baktığınıza bağlı..zaten bu çoçuklar güllük
güllistanlık yaşamıyor ve filmede o havayı katmışlar..pusulu bir hava...tabi ki ilk üç kitap bana göre son kitaplara göre kötüydü ama yine bir şekilde yansıtmışlar filme...ilk kitaplar bir çoçuk kitapı gibi dursada serinin son kitaplarına doğru dram hafiften hafften içimizi yakıyor..ve yazar ilk kitaplarında pek bu dramdan yoksun yazmış ve garip bir havayla..dolasıyla da filmde o yönle olmuş..büyük beklentileri çıkarırsanız güzel bir film bence umarım diğer kitaplarında filmi çıkar o zaman ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz...
erentos
erentos

22 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ben filmi hiç beğenmedim.sinema salonunda adeta uyuyacaktım.belki kitabını okumamdan kaynaklanıyor,ama sanmıyorum.bence film kötüydü.
memoli-2
memoli-2

14 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
çok güzel bi film değildi ama izlerkende sıkılmıyosunuz.yani izleyenlerin hiç bi vakit kaybı olmayacak.beni en küçük kardeş tamamen büyüledi.o kadar tatlı ki sizde bayılacaksınız.en ninhayetinde güzel vakit geççirebilirsiniz izlerken.yeter ki beklentilerinizi yüksek tutmayın.SAYgılar!!!!