kuzularynsessizli-i
2 Mart 2009 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film olmuş bebeğe bayıldım ne tatlı bir bebekti öyle...Jim Carrey ve Meryl Streep gibi iki usta sanatçıyı kaliteli bir animasyonda izleme şansımız oluyor...
ya muhtesem bir film..cd.de izledim ve resmen bayıldım..cocuk filmi diye bir sey bekliyordum ve acıkcası her yastan insanın izleyebileceği inanılmaz komik ve orjinal bir film olmus..sunny,violet ve klausun maceraları resmen nefes kesiyor..muhtesem 3lü olmuslar valla..favorim kesinlikle sunny!! ;) bu arada violet bence geleceğin angelina joliesi olmaya aday görünüyor..dahi bir kız rolunu cok guzel oynamıs..jim carreynin önünde saygıyla eğilmek lazım..bu filmden sonra resmen gözümde komedi filmi ilahı oldu kendisi...genc oyuncular cok yetenekli ve bunlara bir de jude law ve meryl streepin inanılmaz performansları girince seyrine doyum olmuyor gercekten..filmin en sevdiğim sahnesi ise meryl streepin oldugu sahnelerdi..violetin o evden muhtesem bir yöntemle kurtulmaları ve Josephine halanın ev içinde söylediği ilk basta cok "saçma" ve "paranoyak" görünen o korkunc olayların gercekleştiği sahneler favorilerim..herkese tavsiye ederim..lemony snicket bu öyküyü gercekten cok da guzel anlatıyor..hadiş hepsini geçtim sunny için izlenir bu film :)
bn talihsiz serüvenler dizisinin tam 12 kitabınıda okudum konuları bildiğim halde filmi izlerken çok etkilendim. çok güzel bir filmdi.filmin hiçbir bölümünde sıkılmadım tek kelimeyle mütişti.!
Gerçekten kusursuz bir film diyebilirim.Konuların işlenişi adeta kusursuz.Konusu da ilginç ve güzel.Bence filmin hakkettiği puan 10 üzerinden 9 .. :):)
Yetişkinlere masallar yazıp, yönetip övgü almak kolay değildir. Ama bu film Carreyin de yeteneğiyle çok yükseklere çıkıp hiç düşmeden yer edinebilecek kalitede olmuş. Hiç sıkılmadan, hatta çoğu yerde şaşırarak izleyeceğiniz bir yapım. İzlemeye değer. 10/7
valla burda jim carreye o kadar uyuz oldum ki filmin içine girip kafa atasım geldi...tabii buda jim carrey nin ne kadar basarılı oldugunu gösteriyor..güzel bir film
jim carrey nin en kötü filmi bence..filmin bir düğüm noktası yok..başta nası başlıyorsa sonda da hiç şaşırtmayarak öyle bitiyor..yazık olmuş jim carrey e o kadar güzel filmi varken..
Film çok keyifli zevkle izlenebilecek bir gösteri sunuyor bize. Zaten güzel olan bir kitap serisinden senaryolaştırılmış oyunculuklarda göz doldurunca ortaya izlenmesi çok hoş bir film çıkmış.