Robert De Niro yu böyle bi rolde görmek gerçekten tuhaftı...inandırıcıydı,izlerken gerçekten nefret ettim kendisinden...gerçekten izlenmesi gereken bir film...şiddetle tavsiye edilir...
Robert De Nirodan yine kusursuz bir oyunculuk izliyoruz.Çok gerçekçi ve vahşi bunun haricinde başarılı bi işleyişi ve devamı var abartılacak kadar güzel olmasada fena değildi.Juliette Lewisi de tebrik etmek gerek karakteri dolayısıyla.7.5/10
Rober De Niro nun belkide en iyi rol yaptığı filmdir.Kötü adamın yani Denironun tarafını tuttum bu filmde.1 Numara Deniro filmi izlemeyenler kaçırmasın.
Martin Scorsese filmleri arasında iz bırakan bir yapım değil ama sonuna kadar ilgiyle izlettiriyor kendini.Scorsese öyle büyük bir yönetmen ki böyle bir film bile kariyerinde daha bir arka planda kalacak seviyede.Robert De Niro Max Cady rolünde inanılmaz zaten.Heatte olduğu gibi yine kötünün kazanmasını istetti bana.
1962 yılı yapımı J.Lee Thompson imzalı gerilim filmi 'Cape Fear'ın Martin Scorsese tarafından yapılmış yeni versiyonunda kötü adam Max Cady’i canlandıran Robert Mitchum’un yerini bu sefer Robert De Niro almış. Max’in peşine düştüğü avukatı oynayan Gregory Peck’in yerine ise Nick Nolte’yi seyrediyoruz. Max Cady, tecavüz suçundan mahkum olduğu hapisten çıkar çıkmaz savunma avukatı ve onun ailesinin peşine düşüyor. Çünkü avukatı suçlu olduğunu anladığı müvekkilini tam anlamıyla savunmamış ve mahkum olmasını sağlamıştır. Max’in intikam saati çoktan gelmiştir.Artık Avukat ve ailesi için kabus dolu günler başlamıştır.De Niro bu tür roller için biçilmiş kaftan olduğunu cümle aleme gösteriyor. Robert De Niro ve Juliette Lewis'e Oskar adaylığı getiren filmde öncelikle vücudunu geliştiren De Niro sonra 5 bin dolar ödeyerek dişlerinin görünüşünü değiştirmiş ve dişlerinin eski haline dönmesi için 20 bin dolar ödeyip bir dizi operasyon geçirmek zorunda kalmıştı.
Sonuna kadar tempo kazanacak diye beklediğim ama bi türlü tempo kazanmadan durağan ilerleyen Sadece De Niro için izlenebilecek bi film 7,8/10 ( O da De Niro için )
Uzun zamandır böyle güzel bir gerilim filmi izlemediğimi belirtmeliyim.Çok sürükleyici,etkileyici bir film olmuş.Başta juliette lewis,robert de niro ve nick nolte rollerine cuk oturmuş ve çok başarılı oynamışlar.gerilim severler kesin izlesinler.8/10
Düz bir senaryo üzerinden gayet geren bir gerilim filmi çıkarmış yönetmen.Filmin kurgusu, senaryosu, müziği, görüntü teknikleri,kadrosu şusu busu hepsi bir kenara Robert De Niro bir yana.Mükemmel bir oyunculuk ,, filmi beğnemeyebilirsiniz ancak onu asla 8/10
De Nironun oyunculuğun en tepe noktasında gezindiği,piskopat rolünün hakkından çok daha fazlasını verdiği nefesinizi tutarak izleyeceğiniz müthiş bir gerilim filmi.10/9
robert de niro nun bir psikopatı bu kadar iyi bir şekilde canlandıracağını zanetmezdim açıkçası rolü mükemmel bir şekilde kaldırmış zaten benim için robert de niro nun hayranlarından bir tanesi olmamı sağlayan bu filmdir senaryo olarak ta çok sürükleyici konuların birbirine bağlanmasın da ne bir mantık hatası ne de bir kopukluk yok, senarist ve yönetmen bence bunu sağlamak için baya bir emek vermişler bu filme korku filmi demek pek doğru gelmiyor bana gerilim hata içerisinde psikolojik öğelerde taşıyan bir film
Robert De Niro rolünü o kadar iyi oynuyor ki, filmi izlerken gitgide daha fazla siniriniz bozuluyor, korku filmi pek sevmem ama bu film oldukça başarılı.....