firaaat84
30 Mart 2007 tarihinde eklendi
Film harika olmuş gerçekten eskinden korsanlıkla ilgili çekilen filmler tutmazdı hiç karayip korsanları fantastik bir bakışla inanılmaz tuttu çekimler ve efekler harika olmuş tebrik etmek lazım emeği geçen herkezi
İnanamıyorum sadece inanamıyorum bu kadar abartılan film bu muymuş?Şimdi öğrendim ki önemli olan paket bir filmi güzel paketliyosan zve Hoolywood yağımıysa çok daha nitelikli sinema yapıtlarından bile yüksek puan alabiliyor.açıkçası bu yüksek uan beni çok şaşırttı çünkü ben bırakın iyi film demeyi izlerken sıkıldım bir çok yeri saçma buldum filmi tek kurtaran nadir yağılan espirilerdi.3/10
slm bu muhtesem movie yi eminim erkes izlemistir.30 kere izleyebilirim.bence her iki bolumude cok guzel.Ucuncu bolumu sabirsizlikla bekliyorum..mayista gorusmek uzere...........
bu zamana kadar neden izlemediğimi düşündüren mükemmel film. süper keyif aldım. kesinlikle tek kelimeyle harikaydı. "kaptan jack sparrow" ile jhonny deep'e birkez daha hayran kaldım. bu role başka biri bu kadar iyi yakışmazdı belkide. kesinlikle şiddetle tavsiye edebilirim. mutlaka izleyin. hatta rahatlıkla tekrar tekrar izlenebilecek bir film.
bence bu film çok süper olmuş jonny depp olsun orlanda bloom keıra knıghtley olsun rollerini çok güzel yapıyorlar hele jonny depp bambaşka şahsen ben çok beğendim 1 i kadar güzel olmuş