ozzy-badd
3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
serini en iyisidir.jonny coşmuş.efekler felan üst düzey.yönetim çok iyi.senaryo iyi.çok eğlenceli bir ypım hastayken açıp izleirom biraz keyifimi yerine getirior:d.
belki 50 defa izledim...ama hiç bıkmadım...johnny depp zaten tek başına filmi götürüyor...filmi beğenmeyip,filme taş atan arkadaşlar,siz bir film çekin de sizin filminizi izleyelim...ya tamam filmi izlersin ve beğenmezsin,o senin zevkin sonuçta..ama kalkıpta filme taş atarsan verilen emeğe haksızlık etmiş olursun.makyajlarıyla,müzikleriyle,oyunculuklarıyla,espirileriyle göz dolduran eğlencelik güzel bir film....ciddiyet olmaması gayet doğal..sonuçta filmin türü komedi ve fantastik.... dram türünde bir film değil ki bu ,ciddiyet olsun....johnny depp gibi Geoffrey Rush da çok güzel oynamış..... 10 üzerinden 10 puan veriyorum:)
harika bir film renkleriyle oyunculuklarıyla her şeyiyle muhteşem bir film.......serinin diğer filmleride çok güzel ama siyah incinin laneti apayrı bi yerdde..4. filmi merakla bekliyorum ........
konu güzel ama film ciddiyetten çok uzak, (waterworlddaki ciddiyet olsaydı en azından) çizgi film mi ki bu sürekli espri dinleyelim, ve maalesef yine mutlu son... ben hiç beğenmedim 10/3 diyebiliyorum...
serinin en iyi filmi.tüm oyuncular mükemmel,konu mükemmel, tabi sparrow daha mükemmel.johnny depp i tanımamı sağlayan film bu filmden sonra dur bi hacı kimmiş lan bu dedim ve çoğu filmini izledim:)
johnny depp in artık ölene kadar aklımızdan cıkmayacak insan üstü performansıyla ve eglence ile macerayı mükemmel bir sekilde kaynastırmasıyla hatırlanacak her izlediginizde ah gemim olsa da okyanuslara acılsam dedirtecek basyapıt