Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti eleştirileri - Sayfa 10
Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti
4,6
serdargibi1983
16 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
8/10 Eğlenceli bir macera filmi + Johnny Depp'in performansı. Bu adamı tanımayanlar için iyi bir fırsat. Filme gelince gerçekten hoş bir film. Ama en iyisi değil elbette.
Film güzel güzel olmasına da da çıkış tarihinin bu kadar erken olmasına söyleyecek laf bulamıyorum. Daha 2003 bile bitmeden vizyona sokacaklar olur mu yani? Daha 2005 var, 2006 var, bol bol sokarsın, 10 Ekim'de hemen sokmak için acele etmişler, olmamış.
Filmi tek beğenmeyen benim herhalde. Yanlış anlamayın ama bu filmi tekrar izlememek için para verirdim.. film bence çok güzel değil, çok basit bir film görsel efek yönünden ve aksion olarak çok daha fazla beklentilerim vardı, 1. yarı beni çok sıktı,, film hiçbir şekilde beni eğlendirmedi ve birşeyler katmadı.. Oyunculuklara diyecek bir şeyim yok filmi kurtaran oyuncu kadrosu olmuş bence.. Tsk..
Seninkide belli : filmin sonunda tamam o haydut kaçsın tamam sende aşık olduğum kızı götür ne olacak canım film boyunca o kız benim dedim ama nasıl olsa bazı çok bilmişler bu filmi beğenir bende dönüveririm son anda sorunmu olur diyen o general bozuntusunun filmi tabi bu liste dram tarzı bide şuna bak fantastik macera
1 Geleceğe dönüş 2 Matrix 3 X Man 4 Süperman 5 LOTR
Copland çok derin bir film sen anlamazsın ÇOK GÜZEL Bİ FİLMDİ!!!
Fazla yorum yapmıcam... Tek kelime ile muhteşem! Başta Johny Depp olmak üzere tüm oyuncluklar süper, "filmin konusuna ve çekimlerine" de hayran kaldım... Diyaloglar kurgu gerçekten büyüledi beni.. Captain Jack Sparrow sinemaya gelmiş geçmiş en önemli karakterlerden biri... Budur...
korsan filmi seyretmeyeli hayli zaman olmuştu. film çok hoş müziğiyle, aksiyonu, gerilim ve komedi unsurlarıyla güzel bir seyirlik. oyuncuların performanslarıda iyi Johnny Deep'e özellikle bir "bravo"
error’ katılmamak mümkün değil. Ne yazık ki filmin BOŞluğunu yazmaya bile değmez. Bence asıl korkunç olan eleştirmenlerin bayılması. Tunca Arslan ve Uygar Şirin sağolsun...
çok iyi bir film olmuş Johny depp te ayrı bir renk katmış gerçekten müziklerede ayrı bir satır açmak gerekir tabii bence güzl bir yapım tavsiye ederim 910
Bir kere filmin oyuncuları, yönetmeni, senaryosu ve çekimi muhteşem buna hayır diyen olmaz bence.Ben bu filmi annemden gördüm.A nnem bu filmi izlemeye çalışıyordu.Bende başka bir film izlemeye çalışıyordum.Normalki annamin dediği oldu ve ben anneme karşı geldim diye pişman oldum.Her zaman anneler haklıdır :D.Sonra bu filmin 2. ve 3. sünüde izledim. Film muhteşem ötesi.İzlemeyenler izlesin.Benim gibi pişman olmasın sonra. :D:D 10/10 %100 GÜZEL
Keşke sinema da izleyebilseymişim ama vcd de izlemiştim... izlemek ne kelime heyecandan ve zevktten tv nin dibine kadar gitmiştim..böyle filmler gerçekten çok ender çıkıyo.. son 2,3 senede izlediğim en muhteşem film bide piyanist var tabiki.. 2. sini sinemaya çıktığı ilg gün izlicem