que
27 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
ne yazıkki yönetmenin seviyesi bu kadar...bu yönetmen pi gibi zorlama bir filmle üne kavuştu...ve pi filmi matematik gibi hesaptan başka bi anlamı olmayan bi olguyu yüceltiyor sözde tanrıya yakınlaştırıyordu. matematiğin büyütülmemesi gerektiğini düşünen biri olarak filmi beğenmedim.
Saçma sapan bişey! Komedi yapmaya çalışan yerli türk filmleri gibi iğrenç ötesi bir seviyede. Bu filmi izlyerek yazık ettim vaktime.... siz sakın bu hataya düşmeyin. Uzak durun 10/2
başta konusunun özel bir anlatım olduğu belli. farklı bir şey ama bence berbat ne hayat ağacıdır nedir, ne saçmalıktır. huge hackmanın oyunculuğu süper ama bu filme yakışmamış bence.
şunu da kesinlikle belirtmeliyizki bizim kültür ve inançalarımız ile bir türk olarak bu filme baktığımda. biz boşlukta değliz böyle hayat ağacı gibi şeyler nedir' ayrıca budizmi benimsetmek nedir !
bunları da söylememiz lazım konu itibarıyla çok saçma buluyorum. zaman kaybı :(
Çok güzel olan bi senaryo nasıl olur da bu kadar karmaşık ve kötü anlatılabilir.neden bazı yönetmenler filmleri değişik hallere sokarak senaryonun duruluğundan uzaklaşıyorlar anlamıyorum.film çok daha güzel anlatılabilirdi,yazık olmuş.Hugh Jackman yine süper.tek tesellim o oldu zeten filmde.
'bu kadar insan yorum yazmış, bir o kadarı da puan vermiş' dedim, o zaman ben de güzel bir filmdir dedim ama gel gör ki vasatın altında bir görsel şov çıktı.. neyin ne olduğunu anlayana kadar film bitiyor, çok şey vaadedip hiçbirşey vermeyen filmlerden birisi daha diyorum sadece.. neyse siz bana bakmayın, izleyin, belki sizin tarzınıza uygundur, kimbilir :)
Harika diyen arkadaşlara saygım var ama ben ve benim gibi kötü olduğunu düşünen insanların sayısıda az olmuycaktır ... film benim için güzel başladı fakat ilerledikçe senaryoya göre beklentilerin hiçbiri çıkmadığı gibi maalesef çok çok kötüye gidip yine çok kötü uydurma bi finalle pat diye bitti yani sonu bile yok gibi bişey filmin içerik karman çorman ordan oraya gidip gelmeler vs...Bi aşk filmi ,senaryosu bu kadar kötü anlatılır boşa zaman kaybı...:(
kız arkadaşım filmden ötürü dehşete kapıldı ben ise bu duygularını izlemekle yetindim. bilmiyorum hiç mi filmden anlamıyorum ama beni çok çekmedi. ancak filmin görselliğinin güzel olduğunu kabul ediyorum.
hayatım boyunca izledigim hiç bir film için bu kadar pişman olmadım.o kadar zaman bana filmi sabırla izlettiren neydi bilmiyorum, sanırım bayagı bır boş vaktim varmış
8.2 ye aldanıpta tedarik ettiğim filmden bişey anlamadım bu puanıda neden verdiniz onuda anlamadım evet 3 farklı zamanda yaşayan aynı kişinin ölümsüzlüğü arayışını anlatıyor. vakit kaybedilmmesi gereken bir film hiç izlemeyin...