Kaynak
Kaynak hakkında görüşlerin ?

muhammed-yilmaz
muhammed-yilmaz

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
başta konusunun özel bir anlatım olduğu belli. farklı bir şey ama
bence berbat ne hayat ağacıdır nedir, ne saçmalıktır. huge hackmanın oyunculuğu süper ama bu filme yakışmamış bence.

şunu da kesinlikle belirtmeliyizki bizim kültür ve inançalarımız ile bir türk olarak bu filme baktığımda. biz boşlukta değliz böyle hayat ağacı gibi şeyler nedir' ayrıca budizmi benimsetmek nedir !

bunları da söylememiz lazım konu itibarıyla çok saçma buluyorum. zaman kaybı :(
tabuu-05
tabuu-05

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
sinema'yı gerçek anlamda sanatın bir parçası görüyorsanız, filmler sadece hobi olarak hayatınızda kalmıyorsa bu filmi izlemelisiniz, hayat ağacı'nı keşfetmelisiniz.
erkuttezerdi
erkuttezerdi

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Pi fiLmide , requiem for a dream' de gerçekten çok iyidi. Darren aronofsky gerçekten işini biLiyor. MasaLsı we şiirseL anLatımdan hoşLanıyorsanız sakın kaçırmayın.
uluzeus23
uluzeus23

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Çok güzel olan bi senaryo nasıl olur da bu kadar karmaşık ve kötü anlatılabilir.neden bazı yönetmenler filmleri değişik hallere sokarak senaryonun duruluğundan uzaklaşıyorlar anlamıyorum.film çok daha güzel anlatılabilirdi,yazık olmuş.Hugh Jackman yine süper.tek tesellim o oldu zeten filmde.
egeerkmen
egeerkmen

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
pi'ye ve requiem for a dream'a kıyasla zayıf malesef :)
darko7
darko7

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
film sinemadan sanat bekleyen herkesi tatmin etmeye yeter en azından umut vermeye ama sinemayı ölesine eğlence aracı olarak görenler için değersiz olabilir. film bence bir klasik gerçek olabilmesini dileyebileceğim bir masal benim için hatta gerçek olduğuna inanabileceğim yönetmen böyle birşey var dese benim için peygamber olabilirdi bu filmi izledikten sonra o kadar etkilendim. şiirin görselleştiği bir film bu biraz zorlasak hayat bile bulabileceği... 9/10
fallible
fallible

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
film herkesin anlayabileceği yada bi çok insana sıkıcı geleilir ama inan ki muhteşem bi film aşkı uğruna ölümü bile gözü almış bi insanın yapabileceği şeyleri sonuna kadar sınıyor .filmin 3 farklı yüzyılda geçmesinin sebebide o zate .arkdaşlar kesinlikle bu filmi herkesin izlemesi gerekiyoo ben bu filmi izleyeli 1 sene olduu ama inanın etkileri çok büyük insan hayatı üzerinde ki .insan bi çok şeyii sorgulamadan yapamıyo bu filmden sora .bir baş yapıt bence .9/10
pogo-0101
pogo-0101

21 Eylül 2007 tarihinde eklendi
ölümsüzlüğe ulaşabilmek için ölümden geçmek gerektiğini ve gerçek aşkı hiç bir şeyin yokedemeyeceğini şiirsel bir dille anlatan bir başyapıt.Bu film 3 saatte sürse keyifle ve hayranlıkla izlerdim.Sıkıcıydı diyenlere duyrulur...
ocakli79
ocakli79

20 Eylül 2007 tarihinde eklendi
film gerçekten çok kötü. izlemeye değmaz arkadaşlar. diğer yorumlara aldanmayın. akıcılık yok, kurgu yok, senaryo desen abuk sabuk ne olduğu belli değil. hayatımda izlediğim en sıkıcı filim. 1/10
wolverine12
wolverine12

18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Kaynak ben dün evde izledim dvd de beğendim aşkın farklı anlatımı var ayrıca sevdiklerini kaybettsende sana yaşattıkları anı olarak her zaman kalbinde yer alması
kcetknum
kcetknum

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Ölümsüzlüğün, ölümlü yaşamın içinde olduğunu anlatan muhteşem bir film.
Tabi anlayana...
inci-boyacioglu
inci-boyacioglu

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Sitede bu film hakkinda oldukca yanlis bir bilgi verilmekte. Boylesi muthis bir film oldugu icin, paylasmak isterim. Filmde zaman boyutlari kullanilmakla birlikte, hic de sitede ozetlendigi gibi degil. Olay ne 1500'lerde, ne de 2500'lerde gecmekte. 1500'lerde gecen hikaye Izzi'nin kitabidir ve aslinda Izzi'nin olumu, Thomas'la iliskisini nasil algiladigini ve tum bu surecte donusen duygu ve dusuncelerini aktarmaktadir. Bir Nebula bulutunun ortasinda anlatilan hikaye ise Thomas'in ic dunyasidir ve olgunlasmasini, Izzi'nin olumunu once kabullenemeyisini, sonra ise olumle barismasini anlatir. Yoksa 2500'lere dair bir gelecek kurgusu hic tasimamaktadir. Imgelerin boylesi yogun ve ic ice gecen bir bicimde kullanildigi nadir filmlerden birisi. Filmin sonu ise 3 boyutu mukemmel sekilde cakistiriyor. Bence bu film yeniden, yeniden izlenmelidir.
bewhy-2
bewhy-2

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bir film olarak değerlendirecek olursak, 3 zamanlı işlenişi ile hikayesini farklı ve etkileici bir biçimde seyirciye ulaştıran, sürükleyici ve başarılı bir film.. Ama bence bu filmden çıkan mesaj ve filmin felsefesi üzerine de düşünmek gerek.. Bu dünyada ölümsüzlüğü aramak boşuna..çünkü ölümsüzlük ancak ölümle gelir.. İzlenmesi gereken bir yapım..
class366
class366

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ilginç olma çabasına girilmiş filmde.keşke bu kadar doğal bir konuyu daha doğal sahnelerle çekselermiş.
ultravega85
ultravega85

7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bu film hakkında yorum yapmadan önce insanların iki hatta beş kere düşünmesi lazım bence...filmin öğretisine değinenlere sonuna kadar katılıyorum,farklı bir bakış açısı ve felsefe gerektiriyor bu filmi anlamak.o yüzden benim için son derece önemli olan bu filmin bütün olumsuz eleştrilerine kapalıyım,filmin felsefesiyle paralel insanların keyif alacaklarına eminim,bence mutlaka izlenmeli,hatta mümkünse tekrar tekrar...