Daha önce bu kadar ilginç bir film seyretmemiştim herhalde tuhaf olduğu kadar anlaşılmasıda zor zaten konusundada yazdığına göre üç farklı zamanda geçmesi konuyu daha da anlaşılmaz hale getiriyor film bittikten sonra neydi o öyle diye bir an düşünüyorsunuz ama tüm bunlara rağmen yinede seyredilir...
başlarda filmi anlamakta zorluk çekip sıkılmama rağmen izlemeye devam edip oldukça etkilendiğim ve kesinlik çok farklı bir senaryoya sahip film.macera veya action sevenler sıkılabilirler ancak bende action seven bir sinema izleyicisiyim bunu da belirtmeliyim..8
filmi 4 kez izledim we her izlediğimde farklı bişeyler buldum filmde.türkiyede gösterime girdiğini bile duymadım mutlaka izlenmesi gereken filmler arasında 10/10
Hani bir film için orjinal yapıt denir ya, bu film onların arasında başka bir yerde duruyor bence. Bir daha buna benzer bir filmin yapılacağına inanmıyorum; o derece farklı bir film. Film iyi veya kötü denemeyecek kadar sıradışı geldi bana. (İzledikten sonra daha iyi anlayacaksınız beni, eğer izlemediyseniz) Bir duygu karamaşına giriyorsunuz izledikten sonra, film hakkında ne hissettiğinizi anlamıyorsunuz. Ama buraya yorum yazdığıma göre sanırım film hakkındaki düşüncelerim olumlu =)