kurgusal ve tekniksel olarak armageddon ve yasak gezegenden ödünç alınmış gibime geldi benim sıradan,her zaman çekilen tarzlarda bir film vakit geçirmek için izlenebilir
beklediğim bu değildi.. kurgu otrumamış iyi bir şeklide kasarsanız anlıyorsunuz.. havada kalmış gibi, herkesin anlayacağı filmlerden değil.. hugh jackmanın performansı oldukça iyiydi o kurtamış filmi, öbür yandan görüntü kalitesi olarak iyi işlenmiş sayılır..6,5/10
Uzun zamandır böyle muhteşem, böyle kaliteli bir film izlememiştim. Öyle ki bu filmi izledikten sonra diğer filmlere karşı bir şüphe duymaya başladım. Yani "Kaynak" bir sinema filmiyse diğerlerinin oluşturduğu kategori nedir diye düşündüm. Sonra Kaynak'ın bir sinema filmi değil bambaşka bir dünya olduğuna karar verdim. Tam anlamıyla bir başyapıt. Diyecek kelime bulamıyorum. Hugh Jackman müthiş oyunculuk sergilemiş. Filmden çok etkilendim. Ne güzel bir anlatımdı, ne güzel bir kurguydu öyle! Görsellik de harikuladeydi. Açıkçası filmden böyle bir içerik beklemiyordum hatta sıkılacağımı düşünüyordum. Ama gel gör ki yönetmen Darren Aronofsky döktürmüş ve bu başyapıtı meydana çıkarmış. Film 10 puanı hakediyor. Darren Aronofsky'ın filmlerini dört gözle bekliyorum... Kafa yormayı sevenler izlesin, öyle zombi gibi oturup boş boş film seyretmek isteyenler için bir sürü içeriği bomboş film var zaten.
Bilindik bir konunun mistik ve orjinal bir biçimde ortaya konulmasına hayran kaldım. Jackman yine mükemmeldi. Özellikle yüzük parmağınına mürekkeple dövme yaptığı sahnede ben koptum.Biyoenerjiyle ilgilenen ve romantizmi sevenlerin filmden etkileneceğini düşünüyorum...
filmde sıkılanlar olmuş ama ben sabrederek izledim.gerçektende güzel ve anlamlı bir filmdi.filmde fark 3 zaman işlenmiş ama verilmek istenen msj hepsinde aynı.izlenmeli bence 10/9
Üç ayrı dönem üç ayrı hayat tek bi amaç. Sonuç: uğruna ömrünü adadığın amaç senin için en iyisi olmayabilir :)) şaka bi yana film güzeldi. Yani konu güzeldi ama sonu güzel değildi. Her ne kadar sonunda bi yargıya varsakta biraz havada kaldı. Çok daha iyi bi sonla taçlandırılabilirdi bu güzel film. Oyunculuklar çok iyiydi. İzlenmeli...
filmi 4 kez izledim we her izlediğimde farklı bişeyler buldum filmde.türkiyede gösterime girdiğini bile duymadım mutlaka izlenmesi gereken filmler arasında 10/10
Bence Hugh Jackman kesinlikle mükemmel bir seçim,Rachel Weisz ile harika bir ikili olmuşlar.Hugh'u yakından tanıyanlar,yani tiyatro geçmişini,tür olarak birbirinden çok farklı rolleri ne kadar iyi oynadığını bilenler,onun dramayı da(özellikle the prestige'deki inanılmaz performansı),komediyi de,aksiyonu da oynayabildiğini bilirler,gerçekten çok yönlü ne kaliteli bir oyuncu.Film gerçekten de etkileyici,çok abartacak birşey yok belki ama filmi 2. hatta 3. kez izlediğinizde daha çok şey kapıyorsunuz,farklı bir sinema deneyimi arayan herkese tavsiye ederim.