4,3
Örümcek-Adam 2 hakkında görüşlerin ?
4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
İlk filmden daha başarılı bir film ve serinin en iyi halkası
9 Nisan 2004 tarihinde eklendi
uzun fragmanı gerçekten müthiş!!!
13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
İlkinde yakaladığı başarıyı yakalamış ama duygusallık yaratılmak adına Peter'in yüzü gösterililerek aslına sadık kalınanamış.Aksiyon,gerilim,macera,aşk,komedi ne ararsanız var bu filmde.3.sünü bekliyoruz artık 1 ay kaldı:))
11 Şubat 2005 tarihinde eklendi
bi kere 1.sinden güzel olduğu kesin izlemesi daha zevkliydi efektler falan gayet iyiydi bence 9.ya kadar uzatmazlar o zamana kadar bayar ve kimse izlemez ama 3 te de biteceğini sanmıyorum 5 olabilir belki filmin sonunda MJ ve peter birleştiler ya artık ölsem de gam yemem :) ama bence spiderman serisi için kirsten den daha güzel biri seçilmeliydi MJ in 2 burdaki saç rengi çok saçma olmuş 1 deki gibi koyu kızıl olmalıydı çizgi romannında bu hiç değişmedi zaten kirsten e de yakışmamış turuncu gibi olmuş nerdeyse sarı zaten kirsten bu aralar sarışın umarım yeniden kızıl olur neyse amma saç muhabbeti yaptım ya zaten tobey le de birbirlerine yakışıyolar ben önümüzdeki serilerde felishia çıkıcak mı ortaya çok merak ediyorum 3 te çıkmaz heralde orda ne olcağı belli harry yeşil cin olacak hatta oldu bile kısacası film süperdi tobey de öyle :) 3. ise taaaaaaa 4 MAYIS 2007 de gelio daha çok bekleriz :)
18 Mart 2004 tarihinde eklendi
Örümcek Adam'ın efsane sıfatına burun kıvıran ve ilk filmi beğenmeyen arkadaşların çizgi-roman kültürüne ne denli yakın olduklarını merak ettim doğrusu? Amerikan emperyalizmi ve kitle-iletişimsel yayılmacılıktan bahsedilmiyodur umarım.
14 Haziran 2007 tarihinde eklendi
ilki gibiydi oldukça güzel tobey maguire rolünün hakkını çok iyi vermiş doğrusu
2 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Başarılı bir uyarlama. Gerçek örümcek adam.. Raimi çok iyi bir atmosfer yaratmayı başarmış. İstediğimiz filmi çekmiş...(8/10)
3 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
herşeyiyle bire bin basar. efektler, o deli müzik. herşey ötekine karsın muhtesem ama sonuçta buda 3lemenin 2 cisi sonuçta konu Bakımından sanırım 1 le aynı kulvarda 10/7
22 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Bu film de iyi bir uyarlama olmasına rağmen ilkinde olduğu gibi beni hayal kırıklığına uğratmıştı.Ben bir çizgi roman uyarlamasında aksiyonun hiç bu kadar gözardı edildiğini görmedim.Açıkçası iyi bir süper kahraman filmi seyredeceğim diye derinleştirilmiş karakterler izleyip,filmi sadece öyle bitirmek istemiyorum.Tekrar söylediğim gibi oldukça iyi bir seri Spider-Man serisi ama ben daha düşük kaliteli ancak daha bol aksiyonlu bir film izlemiş olmayı tercih ederdim.
18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
İkinci film ilki kadar değil gibi sanki ama kesinlikle çok iyi ve başarılı.Yorum yazan arkadaşların biri Tobey Maguire’nin bu role hiç uymadığını yazmıştı.İlk film için kesinlikle karşı çıkmıştım ama, serinin bu ikinci filminde kafamda küçük bir soru işareti oluşmadı değil.Ancak en rahatsızlık verici yanı bence ikinci filmin, Peter’in sürekli ve anlamsız ve hatta da abartılı bir şekilde fedakarlıkta bulunup M.J.’den kaçması oldu benim açımdan.Fedakarlığın o kadarı da bayıyor yani insanı...
7 Şubat 2005 tarihinde eklendi
orumcek adamım ucusu ve hareketlerı super yaw:)
26 Nisan 2007 tarihinde eklendi
1. ye gore daha hareketli ama 1. yi arattigini dusundugum harikamsi bir film = ) izle izle nereye kadar
24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
İlkinin seviyesini düşürmeyen, ilkinin izinden giden bir devam filmi. Son derece eğlenceli ve hoş. İzlememişseniz izleyin derim.
sinema
1 ziyaretçi
26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
1 ve 3 ten daha daha güzel 9/10
16 Eylül 2006 tarihinde eklendi
işte bir spider fanı olarak görmek istediğim şeyin tam karşılığı.bugüne dek nasıl olur da yorum yazmamışım şaşırdım.ilkinden çok daha komik çok daha heyecanlı çok daha gerçekçi çok daha sürükleyici bir film.bu kez efekler de sırıtmıyor.en iyi sahne ise bence kesinlikle tren sahnesi ve tabii ki sahne sonunda spidey'e herkesin sahip çıkışı.ayrıca may eyzenin eşyalarını taşıyan çocuğun peterla yaptığı konuşma da gerçekten harika.ama en iyi replik mary jane'in son repliği:"bırak birisi de seni kurtarsın kaplan...".kahramanımızın o kendi derdine derman olamayan hali ise bu kez çok daha çarpıcı bir biçimde ortada ve bu bence izleyiciyle arasında çok daha kolay bir şekilde bir bağ oluşturmasına yol açıyor.filmin başında oyuncu adları geçerken ilk filmin kısacık da olsa bir özetinin geçilmesi de çok hoş olmuş bence.umarım 3 çok daha iyi olur.çok büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz...