Filmi öncelikle tek bir cümleyle özetlemek istiyorum. Durağan bol ve çok da başarılı olmayan psikanalitik sahneler içeren bir 'performans' filmi. Evet Dustin Hoffman ve Susan Sarandon’un filmleri deniz gibidir ve ünlü bir deyimimize göre de 'Denizden babam çıksa yerim' :))Evet gerçekten de film oyuncuların performansları için görülmeyi hakediyor. Hoffman,Sarandon ve Donnie Darko ile gözüme giren Jake Gyllenhaal filmde mükemmel bir performans sergiliyorlar. İki usta oyuncunun boyları kadar oynadıkları bu filmde Gyllenhaal boyundan büyük bir performans göstererek geleceğin çok arananları arasına girmesi muhtemel biri olduğunu kanıtlıyor.Filme gelirsek... Film çok başarılı değil açıkçası naif bir yapım olarak sayılabilir ama ciddi ciddi sinemaya gitmeyi gerektirecek tek şey belki hayranı olduğunuz oyunculardır. Filmde sırlar ifşa edildikçe hevesler artması gerekirken bitse artık havalarına girmeniz gerçekten olası. Melekler şehrinden hatırladığım Silberlingden daha iyi bir film beklemiyordum ama Melekler şehri yine de bu filmle nazaran insanı kuşatıyordu ve ister istemez filmin büyülü atmosferine kaptırıyordunuz kendinizi.Burada ise az çok hayatta tutan senaryo ile izleyebilmeniz olası.Filmde bir iki tane komedi sahnesi cıvık aşk sahneleri ve oyunculuklar tarafından güzellenen bir öyküden başka ok birşey yok.Daha güzel alternatifler varken bu filmi es geçmenizi tavsiye ediyorumBol sinemalı günleeer
Güzel bir filmdi.Müzikler çok hoştu,senaryo belki çok derin değil ama konu seyirciye çok iyi hissettiriliyor.Ayrıca Jake için bir kaç söz söylemek gerek ;Hollywood’un gelecekte ki en büyük aktörlerinden biri olacak bence...10/7
ılk basta her ne kadar sarmasada travıs ın love will come through sarkısı anıden calınca ne bılıım beklemedıın bı anda sevdıın bı sarkı cok seker bı fılmdı bence=)
çok yavaş ilerleyen zaman zaman sıkan bir film tek hoşuma giden yanı iki aşk kayıbının birbiriyle hayata tutunmaya çalışması oldu biraz da bu yüzden sardı beni :)