amoramor01
13 Ocak 2008 tarihinde eklendi
çocuk filmi gibi bişey ya hiç eğlenceli komik fln değildi kız zaten filmin 100/80 ini dans ederek geçiriyor o yüzden filmden bir akıcılık, bir aksiyon gibi beklentileriniz olmasın yani paso dansla geçen durağan bir film. bir daha izleyeceğimi zannetmiyorum. 10/6
ben o kadar da çok begenmedim ya filmin devamı zaten dansla geçiyor. bana biraz sıkıcı geldi açıkcası bir daha izleyeceğimi sanmıyorum bu film daha eğlenceli olabilrdi. 10/6
fena bir film değildi.İzlenir ama klişe olmuş yani öyle ilginç bir film falan değildi.dansa müziğe ilgisi olanların hoşuna gidebilecek türde.özelliklede gençlerin hoşuna gidebilir.alba hoştu.6/10
2003 yapım olmasına rahmen ben hala canım sıkıldıgın da acıp ızlıyorm danslar ve müzik müthis yanı eger sizde eglenmek ıstıyorsanıs mutlaka arşivinize bu filmi koyunn :)
save the last dance ten sonra izlenebilecek eli yüzü düzgün güzel bir hip hop dans filmi honey.Keyifli dakikalar geçirtiyor ve jessica albasıyla kendini izlettiriyor.Hatta izlemekle kalmayıp arşive bile koymayı düşünebilirsiniz müzikler sizi yerinizde oturtmayacak türden finaldeki show gerçekten görülmeye değer.hala izlemedinizmi yoksa :)
Bence sıradan dans filmlerinden biri olmuş!!Sadece görsel olarak Jessica Alba çok güzel..Yan rollerde oynayan oyuncuların performanlarıda çok kötü..Daha kaliteli bir castla çok daha güzel bir film ortaya çıkabilirmiş diye düşünüyorum..Boş vaktiniz varsa biraz müzik dinlemek ve dans izlemek için seyredilebilir
Açıkçası ben hip hop müziği sewen bi insan diilim ama bu filmi çoooo...k beendim.Jessica Alba her yönüyle muhteşemdi.Hele ele alınan konu çok hoşuma gitti.Yardımseverliği ön plana çıkarmışlar we New York'u da iyi anlatmışlar.Herkesin izlemesini tavsiye ederim...=)
ben çokkkkkk beğendimm...tam bana göre bi filmdi.bol müzikli bol danslı!baya keyifle izledim!ama filmdeki foworim o küçük zenci çocuktu!çok şekerdi..suratı fln.çok tatlıydı.bence bir hiphop sewerseniz izleyin derim:)